Cloudløsninger med frihed og færre bekymringer til Hydro-X

Med en ny Azure løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymringer

Hydro-X er en af landets ledende virksomheder inden for kemisk vandbehandlingsteknologi.

Hydro-X står med en 8+ år gammel IT-platform; i forbindelse med udskiftning af denne er driftsstabilitet og tilgængelighed et krav. CESCOM anbefaler Hydro-X en Azure IaaS løsning da de herved kunne opnå den ønskede driftsstabilitet og tilgængelighed samt en yderst skalérbar løsning.

CESCOM foretager en 1:1 migrering af data og applikationer. Herudover er der opbygget en RDS farm (fjernskrivebord) hvorfra man kan tilgå data og afvikle applikationer. Til løsningen er der brugt Office 365 E3 hvor følgende workloads bliver anvendt: Exchange, SharePoint, Skype for Business og Office Pakken.

Med den nye løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymrin-ger.

 

 

FRI IT-SUPPORT TIL FAST MÅNEDLIG PRIS

Hos Hydro-X ønsker man at gå cloudvejen med alle virksomhedens IT-løsninger pga. de mange fordele cloud giver. Det er en stor fordel for Hydro-X at kunne trække data fra en hvilken som helst tilknyttet computer, hvilket netop er den frihed som Azure bidrager med. Derudover kan de nu slippe bekymringen omkring deres serverrum, da de med Azure er sikret mod både tyveri og brand.

Hydro-X har i forlængelse af deres implementeringer valgt en Fri support-aftale hos CESCOM. Med denne løsning betaler Hydro-X en fast månedlig pris pr. bruger og har så fri support - uden at skulle bekymre sig om ekstra regninger og uforudsete omkostninger.

Med den samlede løsning kender Hydro-X sine IT-driftsomkostninger pr. bruger pr. måned.

Flemming Wittenberg
Dygtige teknikere
"Vi har kun haft gode erfaringer med CESCOM. Arbejdet udføres altid til aftalt tid og sted og teknikerne er utrolig velvillige, flinke og dygtige"
Flemming Wittenberg - Hydro-X