Industriprint valgte at outsource deres IT-drift til CESCOM

Industriprint har fået en IT-driftaftale der giver sikkerhed og færre bekymringer.

Industriprint er leverandør grafiske og digitale løsninger.

Industriprint valgte, efter nøje afsøgning af markedet, i 2010 at outsource deres IT-drift til CESCOM. CESCOM har over perioden foretaget opgradering af IT-infrastrukturen, herunder servervirtualisering og implementering af Office 365, samt stået for den totale vedligeholdelse og drift af systemerne.

CESCOM fungerer som rådgiver og sparringspartner i forbindelse med IT-strategi og information om nye trends.

For Industriprint er valget af IT-partner baseret på nærhed, kvalitet, fleksibilitet og alt dette til den rigtige pris - nogle af de værdier som Industriprint også står for.

 

DRIFTSAFTALE SOM GIVER SIKKERHED OG NUL BEKYMRINGER

For Industriprint var pris, nærhed og fleksibilitet en vigtig faktor i valg af IT-partner.

"Fra CESCOM modtog vi et oplæg på en driftsaftale der var grundigt og klart beskrevet, og til en pris og supportmodel der tiltalte os" - Kim Erik Jørgensen, Industriprint.

Som IT-drift partner sørger CESCOM for en fuld dokumentation af alt IT-setup og installationer hos kunden. Dokumentationen er en komplet beskrivelse af kundens IT-setup samt en procedurebeskrivelse ved forskellige driftssituationer. Dette er for Industriprint en stor sikkerhedsfaktor:

"Fordelen med vores driftsaftale hos CESCOM er blandt andet, den hurtige responstid vi oplever i supportøjemed samt sikkerheden i dokumentationen af  vores IT-setup" - Kim Erik Jørgensen, Industriprint.

Kim Erik Jørgensen
Øget fleksibilitet
"Office 365 har givet os en fleksibel tilgang til vores mail og kalender ligegyldigt, hvor vi befinder os i verden"
Kim Erik Jørgensen - Vesterbro Serigrafi A/S