Standardiseret og simplificeret IT-infrastruktur

Hos Lene Bjerre Design har man fået implementeret Exchange og Office 365.

Lene Bjerre Design er en af Danmarks førende mærkevare og konceptvirksomheder inden for interiør og livsstilsprodukter.

I 2016 stod Lene Bjerre Design overfor, at skulle opgradere deres Exchange løsning. Samtidig havde man i virksomheden et ønske om, at få standardiseret og simplificeret IT-infrastrukturen, med øget fokus på sikkerhed og driftsstabilitet, samt fornyelse af udløbene Office-pakker købt via MOL aftale. 

Løsningen på disse problemstillinger blev en implementering af Office 365 Enterprise E3. Hermed opnående man en fuld hostet Exchange løsning samt Office pakker til alle 65 brugere. For at skabe øget sikkerhed samt nem brugerstyring etablerede vi sammen med løsningen et DIR-SYNC set-up som synkronisere brugere fra Lene Bjerre Designs Active Directory. En løsning der både giver sikkerhed samt brugervenlighed.

Mindre vedligeholdelse af
serverdrift

Hos Lene Bjerre Design har man allerede kunne mærke den tid, man har sparet på vedligeholdelse af serverdrift i virksomheden.

”Vi fik implementeret en Office 365 Exchange løsning. Implementeringen forløb godt og resultat blev som det skulle være. Implementeringen stod på mål med det som var forventet. De problemstillinger som er opstået er håndteret godt. Problemerne er løst og driften har kunnet opretholdes.” – Thomas Fogh, CIO, Lene Bjerre Design

Hos Lene Bjerre Design ønsker man at bevæge sig mere og mere over i Cloud-løsninger, og de finde det som en naturlig del at vælge CESCOM som partner til dette.

”Det vil være en naturlig ting for os også fremover at vælge CESCOM som partner, da vi vælger at køre det meste i skyen og vælge Office og Microsoft standarder.” – Thomas Fogh, CIO, Lene Bjerre Design.

Thomas Fogh
BESPARELSER MED OFFICE
Med Office 365 har vi opnået besparelser på vores IT-drift
Thomas Fogh - Lene Bjerre Design