Technicon har fået IT-løsninger der er tilpasset deres strategi

Technicon har fået en fuld implementering af Office 365 herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business, samt Azure løsning til hosting af NAV.

Technicon er en rådgivende ingeniørvirksomhed som skaber innovative løsninger til den danske industri.

Technicon er en virksomhed i stigende vækst og forsøger derfor at indrette organisationen med blik på udvikling, vækst og fleksibilitet. Derfor er det vigtigt for dem, i videst mulig omfang, ikke at binde kapital i faste installationer, servere og licenser; pengene skal ganske enkelt ud og arbejde - og hertil passer Office 365, Azure og IT-drift outsourcing ind i strategien.

CESCOM har fortaget fuld implementering af Office 365 herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Derudover er der implementeret en Azure-løsning som anvendes som hosting platform for Technicons Navision-system via en click-once model. Derudover fungere Azure også som platform for Technicons beregninger til kundeprojekter.

 

 

 

IMPLEMENTERING OG RÅDGIVNING

"Implementeringen af Azure er forløbet lige som forventet, og vi er blevet informeret om processen af den tilknyttede tekniker, som vi har et rigtig godt samarbejde med. Han er proaktiv og siger både hvad der er godt og skidt i vores nuværende løsninger. " - Casper Hansen, Technicon.

Hos Technicon har man været glade for at have en fast tekniker fra CESCOM tilknyttet. En fast tekniker har større kendskab til virksomhedens systemer og løsninger, og kan dermed rådgive bedst muligt.

For Technicon faldt valget på CESCOM som leverandør ud fra CESCOM's størrelse samt den performance og loyalitet som de oplevede fra sælgeren. "Han forstod vores behov bedst" – Casper Hansen, Technicon.

Casper Hansen
Gode kompetencer
” CESCOM har utrolig mange kompetencer som kan løfte de opgaver som vi har behov for at få løftet.”
Casper Hansen - Technicon