IT-DRIFT

IT DER SKABER VÆRDI I VIRKSOMHEDEN

CESCOM er en IT-infrastrukturvirksomhed, som har fokus på Cloud og de mange muligheder Cloud produkter giver. I den forbindelse, har vi et meget tæt samarbejde med Microsoft og udnytter alle de produkter, som de har på hylderne. Vi er blandt få udvalgte Microsoft partnere i Danmark, CSP Tier 1 forhandler, som giver os mulighed for at handle direkte hos Microsoft. En af årsagerne til vi har valgt Microsoft som partner, er naturligvis deres størrelse, som ubestridt største databehandler i verden. Microsofts datacentre har en kapacitet, som er 4 gange så stor som Amazon og 7 gange så stor som Google. De har til dato investeret langt over 100 mia. på deres datacentre, som er spredt ud over hele verden på over 100 lokationer.

Hvis man overordnet ser på fordelene, kan man reelt dele disse op i to, den ene er den økonomiske fordel som Cloud giver og den anden er den simplificering/standardisering, som ligger i Microsofts Cloud produkter.

 SIMPLIFICERET OG STANDARDISERET IT

 

Som IT ansvarlig i en virksomhed er det vigtigt at bruge den tidsressource man har på fornuftigt vis. Mange af de IT ansvarlige vi kommer ud til, kan sagtens nikke genkendende til en hverdag med masser af brandslukning og knap så meget tid til spændende udviklingsprojekter. Det vil sige, at man bruger tid på at skovle vand ud af båden i stedet for at få båden ud på nye opdagelseseventyr.

IDC (som er verdens største uafhængige analyseinstitut) har lavet undersøgelser, som viser at en IT ansvarlig gennemsnitligt bruger 70% af sin tid på brandslukning og kun 30% på udvikling af virksomhedens forretningsplatform. Vi er sammen med Microsoft sat i verden, for at vende denne ratio, således at virksomhedens processor og forretningsgange via nye systemer simplificere og standardisere hele IT opsætningen i virksomheden. Det medfører at du som IT ansvarlig kan bruge tiden på spændende udviklingsprojekter, som skaber økonomisk gevinst i virksomheden og gøre dine kollegaer meget mere effektive. Du skal ud og være opdagelsesrejsende og finde Amerika påny!

Microsoft har i deres nye Cloud produkter simplificeret og standardiseret nogle tjenester, som gør at basale funktioner ikke længere skal vedligeholdes og dermed reducerer risikoen for brandslukning. Der er mange forskellige tjenester der kan automatiseres og selfservice tjenester, som gør det muligt for brugerne selv at løse udfordringen, så IT afdelingen slet ikke skal forstyrres.

Ud over at Microsoft har strømlinet og gjort hele deres platform og applikationslag meget mere LEAN, så er der også tilført en masse nye funktionalitetter. I hele Office 365 og EMS er der tilføjet et kæmpemæssigt udvalg af løsninger og tjenester, som kan bidrage til at gøre dine kollegaer i virksomheden meget mere effektive, så du bringer løsninger, kommunikation og gennemsigtighed ind i hele virksomheden.

Hvis du synes det lyder spændende med de fordele Cloud kan give jer, så kontakt os, så vil en af vores dygtige konsulenter komme forbi til et uforpligtende møde og fortæller om alle de muligheder der er med Cloud.