IT-drift services

BRUG FOR EN HJÆLPENDE HÅND TIL IT-DRIFTEN?

CESCOM er en innovativ IT-virksomhed, som favner bredt inden for rådgivning og drift af IT-infrastruktur og cloud. Vi har fokus på det der er værdiskabende i virksomheden – såvel produktionsmæssigt som økonomisk.

I den forbindelse bruger vi en række analyseværktøjer, samt vores store erfaring til at rådgive omkring alle de IT-relaterede værktøjer der findes i virksomheden. I vores analyseproces undersøger vi alle IT-relaterede værktøjer og services i virksomheden. Og resultatet er stort set altid, at der er processor der kan optimeres, værdi der kan skabes og besparelser at opnå.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

IT-DRIFTAFTALE

Med en driftaftale med CESCOM, står du og din virksomhed stærkere i den daglige drift af IT, både forebyggende, vedligeholdelsesmæssigt, samt hjælp ved fejl og nedbrud.

En driftsaftale med CESCOM giver større fleksibilitet/effektivitet, da al vedligeholdelse af IT strukturen klares løbende uden bekymringer for virksomheden – dermed frihed til at drive sin egen virksomhed.

BACKUP

Din virksomheds data - mail, produktionsdata, økonomisystem mv. er det mest forretningskritiske i virksomheden.

Det er derfor en nødvendighed, at have en sikker backup der også hurtigt kan genskabes. Ligeledes er det vigtigt, at man har en automatiseret backup rutine - der løbende sikrer ens data - uden bekymring for din virksomhed. 

NETVÆRKSOVERVÅGNING

CESCOM tilbyder, at monitorere vores kunders servere og netværk.

24/7 overvåger vores 1. level supportafdeling alle tilsluttede servere og netværksenheder via storskærm, og udenfor almindelig kontor tid via teknikkernes telefoner. 

Ved fejl eller uregelmæssigheder vil vores konsulenter kontakte kunden for at få løst fejlen.

VORES PARTNERSKABER