MICROSOFT 365

OFFICE 365, WINDOWS 10 OG ENTERPRISE MOBILITY I ÉN SAMLET PAKKE

Microsoft 365 er en ny løsning, bygget på produktivitet og sikkerhed, som gør din virksomhed til en mere moderne og sikker arbejdsplads. Pakken samler værktøjerne i Office 365, funktionerne i Windows 10 og sikkerheden i Enterprise Mobility + Security, i en samlet løsning til både små og mellemstore virksomheder.

OFFICE 365

Det er nemt at have Office 365 med overalt, uanset om du er på farten eller sidder på kontoret. Med Office 365-apps har du adgang til dine dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle dine enheder, og du har altid de nyeste versioner af Office-programmerne lige ved hånden.

Læs mere om Office 365 her

ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY

Medarbejdere ønsker i dag at kunne arbejde fra forskellige enheder hvor som helst og når som helst. Dette kan medføre sikkerhedsmæssige udfordringer. Microsofts platform til håndtering af dette hedder Enterprise Mobility + Security (EMS).

Læs mere om Enterprise Mobility her

WINDOWS 10

Windows 10 er det mest sikre Windows nogensinde. Windows 10 giver din virksomhed fleksible og omkostningseffektive funktioner til at administrere og beskytte jeres systemer og data. Blandt andet sørger Windows 10 for at starte din PC sikkert op, ved kun at køre software med tillid til under opstart. Derudover beskytter Windows 10 virksomhedens data gennem bruger og appadgang du selv definere.

Læs mere om Windows 10 her

FLERE LØSNINGER

Microsoft 365 pakken bliver tilgængelig i tre versioner; en Business-, en Enterprise E3- og en Enterprise E5 udgave. Nedenfor ses overblik over indholdet i de tre versioner. For fuld sikkerhed anbefaler vi en E3 eller E5 pakke. Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder med Microsoft 365.

Microsoft 365 forventes fuldt tilgængeligt ultimo 2017.