Microsoft Office 365

HVOR SOM HELST - NÅR SOM HELST - PÅ DEN ENHED DU ØNSKER

Det er nemt at have Office 365 med overalt, uanset om du er på farten eller sidder på kontoret. Med Office 365-apps har du adgang til dine dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle dine enheder, og du har altid de nyeste versioner af Office-programmerne lige ved hånden.

Hver bruger kan have sin licens på op til 5 enheder (bærbar, mobil, tablet, PC & Mac).

DE BEDSTE VÆRKTØJER

Med Office 365 får du de bedste værktøjer til din organisation. Office-programmer, mail og kalender, onlinemøder, fildeling, videohåndtering samt sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Få nemt kontakt med kunder og kollegaer, med kommunikationsværktøjer som mail, chat og videomøder. Giv din mail et professionelt udtryk med virksomhedens navn som domænenavn og skab genkendelse hos kunder og forretningspartnere. Alle værktøjerne i Office 365 arbejder sammen på tværs af enhederne, så det bliver nemmere for dig at drive din forretning. 

EXCHANGE

Få professionel e-mail, kalender og kontakter direkte på din pc, telefon og browser med Exchange.

Med Exchange Online er det muligt at arbejde mere intelligent, uanset hvor du befinder dig, med værtsbaseret mail på Microsofts serverer. Dermed kan du øge produktiviteten og beskytte din virksomhed samtidig med, at du altid bevarer den nødvendige kontrol.

Exchange Online kører din e-mail på Microsofts globalt redundante serverer, som er beskyttet af anti-malware- og antispamfiltre. Det er med til at sikre din digitale postkasse. Funktioner til genoprettelse efter nedbrud samt ekspertovervågning døgnet rundt, og døgnsupport på it-niveau sikrer, at din mail altid fungerer.

SHAREPOINT

Skab merværdi i virksomheden med informationsdeling.

SharePoint online er den nye måde at arbejde sammen på. SharePoint Online introducerer nye måder at dele dit arbejde og arbejde sammen med andre på, organisere dine projekter og teams, samt finde personer og oplysninger.

SharePoint funger som organisationens intranet med nem deling af firmaets informationer, fælles kalendere, opgaver og meget mere. Det giver øget tilgængelighed på tværs af enheder.

 

 

SKYPE FOR BUSINESS

Skab forbindelse mellem medarbejdere i hele organisationen med Skype for Business. En enkelt platform til opkald, møder, video og deling – alt sammen integreret med Office.

Office integreret med Skype for Business giver dig mulighed for professionelt samarbejde og professionelle møder. Planlæg Skype-møder og få vist chathistorik i Outlook, eller start møder direkte fra Word og PowerPoint for at præsentere det du arbejder med.

OFFICE-PAKKEN

Med Microsoft Office 365 ProPlus får du et sæt af velkendte produktivitetsværktøjer. Microsoft Office Web Apps, som er en del af de fleste Office 365-planer, gør det nemmere for dig at arbejde i skyen, fordi du kan åbne Word-, Excel-, PowerPoint- og OneNote-dokumenter direkte i din webbrowser.

Microsoft Office ProPlus er den kende Office pakke, som er en del af de større planer i Office365. Heri er inkluderet 5 licenser, der kan bruges på 5 forskellige enheder pr. licens.

PRISER I OFFICE 365

Office 365 er abonnementstjenester med månedlig betaling. Nedenfor ses en oversigt over prisstruktur samt funktionalitet for de forskellige Office365 planer for virksomheder, det offentlige og uddannelsesinstitutioner.