Driftsaftale hos CESCOM

En driftsaftale baseret på overvågning af netværk, sparring på køb af hardware, samt en hjælpende hånd til netværks- og IT-problemer når behovet opstår.

AIRMASTER er producent og leverandør af energieffektive og brugervenlige, decentrale ventilationsanlæg.

Som produktionsvirksomhed er oppetid altafgørende. For at sikre kontinuerlig drift af netværksinfrastrukturen hos AIRMASTER er der implementeret en netværksovervågning som ved fejl eller uregelmæssigheder adviserer CESCOMs supportteam døgnet rundt.

Grundet travlhed i IT-afdelingen stod AIRMASTER med et behov for ekstra ressourcer. CESCOM kunne med en driftsaftalemodel samt standardisering og simplificering af driften, adressere dette behov. Med driftsaftalen har AIRMASTER fået adgang til IT-specialister inden for alle områder, døgnet rundt. Dette gælder ved daglig drift samt ved akut opståede behov. 

Udover en driftsaftale hjælper CESCOM også AIRMASTER med at skabe øget IT-sikkerhed ved hjælp af installation og licenshåndtering af Microsoft Enterprise Mobility Suite. 

Løsninger tilpasset kunden

En driftsaftale hos CESCOM kan sættes sammen på mange måder, så den passer til kundens specifikke behov.

Hos AIRMASTER var behovet en IT-partner der kunne håndtere overvågning af netværk, sparring til køb af IT-udstyr samt en hjælpende hånd ved IT- og netværksproblemer. ”Hos CESCOM behøver det ikke nødvendigvis at være den store forkromede løsning, men derimod den der passer til behovet” - Jesper Petersen, IT-ansvarlig hos AIRMASTER.

Da valget af IT-partner skulle træffes var det ud fra faktorer som nærhed, kemi og øjenhøjde CESCOM blev valgt; ”CESCOM er til at snakke med, kommer med konstruktive forslag, er nede på jorden og i øjenhøjde med kunden”.

I fremtiden ønsker man hos AIRMASTER at arbejde med løsninger i Azure, og også her ser de CESCOM som en potentiel cloud-partner.

Del indhold her

Jesper Petersen
Cloud eksperter
"CESCOM er nede på jorden, til at snakke med og til at få fat på. De ved, hvad de snakker om og er med på det nye, særligt inden for cloud."
Jesper Petersen - Airmaster

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Erik Ø.
K.R. Hospitalsudstyr opnår besparelser med Office 365

K.R. Hospitalsudstyr har fået en ny, standardiseret og simplificeret IT-infrastruktur.

Casper Hansen
Technicon får IT-løsninger der er tilpasset deres strategi

Technicon har fået en fuld implementering af Office 365, herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business, samt Azure løsning til hosting af NAV.

Morten Sønderskov
Cloudløsninger skaber øget tilgængelighed hos Arena Nord

Hos Arena Nord har man valgt flere løsninger i Cloud herunder; Office 365, Azure og Exchange.