Arcon-Sunmark får mange fordele med Microsoft Azure

Et ønske om tilgang til Dynamics NAV fra både Danmark og Asien, med fokus på høj ydelse og driftsstabilitet, blev opfyldt til fulde med Microsoft Azure.

Arcon-Sunmark, som er verdens førende virksomhed inden for solenergi, stod overfor at opgradere deres Dynamics NAV. I den forbindelse skal der foretages større investeringer, hvis løsningen skal implementeres på det eksisterende lokale server-miljø. CESCOM anbefaler i stedet Arcon-Sunmark en hostet løsning baseret på Azure. Herved er der ingen hardware- og softwareinvesteringer, men i stedet en lav månedlig forbrugsbaseret omkostning.

Arcon-Sunmark har produktion i både Danmark og Asien. Derfor var en udfordring også at opnå optimal ydelse af Navision for brugere udenfor Danmark. Med Microsofts hyperscale infrastructure samt georedundante datacentre blev denne udfordring løst.

Løsningen er baseret på click-once hvor SQL og applikationsservere er drevet i Azure og Navision bliver afviklet lokalt.

Arcon-Sunmark har oplevet fordelene ved Cloud. Virksomhedens IT-ansvarlig Thue Steensgaard påpeger Azures nemhed, skalerbarhed, pålidelighed samt sikkerhed som væsentlige punkter til, hvorfor de i 2016 vælger at få CESCOM til at implementere en ny infrastrukturløsning i Azure.

 

NEM INFRASTRUKTUR I SKYEN

Microsoft Azure er en nem, pålidelig og sikker måde at drive IT-infrastruktur i skyen.

"Det er meget smertefrit og enkelt at etablere sådan et miljø og Pay-as-you-go modellen var meget tiltalende for os" siger Thue Stensgaard, som anbefaler andre at bruge Azure som et alternativ til at drive sit eget server-setup.

Arcon-Sunmark vælger blandt andet Azure ud fra ønsket om nemhed og pålidelighed samt fordelen ved at kunne skrue op og ned for ydelsen som der er behov for. Hos Arcon-Sunmark er de glade for løsningen:

"Vi har ikke fortrudt valget af Azure og det fungerer rigtig godt. CESCOM kunne hurtigt, effektivt og kompetent levere den løsning vi skulle bruge." - Tue Steensgaard, Arcon-Sunmark.

Del indhold her

Thue S.
Hurtig og effektiv
"CESCOM kunne hurtigt levere den løsning vi skulle bruge og gøre det effektivt, kompetent og med højt serviceniveau."
Thue S. - Arcon-Sunmark

Relaterede Cases


Casper Hansen
Technicon får IT-løsninger der er tilpasset deres strategi

Technicon har fået en fuld implementering af Office 365, herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business, samt Azure løsning til hosting af NAV.

Morten Sønderskov
Cloudløsninger skaber øget tilgængelighed hos Arena Nord

Hos Arena Nord har man valgt flere løsninger i Cloud herunder; Office 365, Azure og Exchange.

Flemming Wittenberg
Cloudløsninger med frihed og færre bekymringer til Hydro-X

Med en ny Azure løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymringer