Brandt Revision & Rådgivning migrerede til skyen på bare tre måneder

Da Brandt Revision & Rådgivning fandt ud af, at deres hosting-partner ikke havde styr på den basale datasikkerhed, var der ingen tvivl: Hosting-partneren skulle meget hurtigt skiftes ud, og en ny løsning skulle på plads i skyen.

Da Brandt Revision & Rådgivning fandt ud af, at deres hosting-partner ikke havde styr på den basale datasikkerhed, var der ingen tvivl: Hosting-partneren skulle meget hurtigt skiftes ud, og en ny løsning skulle på plads i skyen.

”CESCOM kom med en helt anden angrebsvinkel på tingene, end vi har oplevet hos andre leverandører. De lyttede mere til mine behov og var meget opmærksomme på, at første prioritet var, at migreringen til skyen skulle ske hurtigt,” indleder Tommy Andersen, IT Chef hos Brandt Revision.

Styr på projekt og tidsplan fra starten
Det tog kun 3 måneder fra igangsætning af projektet, til Brandt kunne cutte forbindelsen til sin hosting-partner, fortæller Tommy. ”Vi havde en relativ stram tidsplan – 3 måneder er kort tid, men det lykkedes! CESCOM havde styr på projektet og tidsplanen fra starten.”

”Jeg er meget overrasket og imponeret over, at det kunne gå så hurtigt. CESCOM havde sat en mand på projektet, som fulgte det fra start til slut, og det var han rigtig dygtig til,” siger Tommy. ”I løbet af meget kort tid havde vi det første bud på opsætning i Azure, så IT-afdelingen kunne begynde at teste – og allerede 2. gang CESCOM laver restore, er det hele, som det skal være, så vi kan skifte over til Azure.”

Migreringen gik som planlagt
CESCOM og Brandts IT-folk var fælles om migreringen, der foregik hen over en lørdag nat, fortæller Tommy. ”Vores faste mand fra CESCOM var on site hos os på hovedkontoret i Thisted, da vi lavede cut over. Det var en hektisk weekend – men på den gode måde, hvor tingene gik som forventet og virkede, som de skulle. Vi løb ind i et lille problem, vi ikke kunne have forudset, men i fællesskab fik vi hurtigt lavet en løsning, og så lykkedes det alligevel.”

Glad for at være gået i skyen
”Generelt set er folkene hos os rigtig glade for, at vi er flyttet i skyen,” siger Tommy og fortsætter: ”Også vores IT-folk er glade for skiftet. Det er virkelig fleksibelt at være i skyen. Hvis vi fx vil eksperimentere med noget, så tager det bare et par klik på en webportal at resize, og to sekunder senere har man dobbelt så mange kerner. Den slags muligheder for at eksperimentere havde vi ikke tidligere.”

Skyen handler ikke om at outsource
Tommy fortæller, at det har været et helt bevidst valg fra starten, at øvelsen med at gå i skyen ikke har handlet om at outsource IT-afdelingen.

”Vores IT-folk har stadig masser af opgaver at løse, nu arbejder de bare i en webportal. CESCOM har hele vejen igennem været opmærksomme på at sidemandsoplære vores folk til at varetage driftsopgaven efter flytningen.”

CESCOM er ærlige, og jeg stoler på dem
Siden migreringen til Azure har samarbejdet med CESCOM grebet om sig, så CESCOM i løbet af kort tid er blevet hovedleverandør hos Brandt.

”Vores relation til CESCOM er rigtig god, og jeg stoler på dem. Jeg er godt tilfreds med alt det, de har leveret indtil videre – og jeg ved, at når de giver mig en pris, så er det en god pris,” slår Tommy fast og tilføjer: ”CESCOM er ærlige, også om deres egne kompetencer. De er gode til at sige, hvis der er noget, de ikke har så stor ekspertise med. Så hjælper de os videre til nogen, der har ekspertisen på lige præcis det felt – i stedet for bare at skrabe til sig.”

Del indhold her

Tommy A.
De lyttede til mine behov
"CESCOM kom med en helt anden angrebsvinkel på tingene, end vi har oplevet hos andre leverandører. De lyttede mere til mine behov og var meget opmærksomme på at første prioritet var, at migreringen til skyen skulle ske hurtigt."
Tommy A. - Brandt Revision

Relaterede Cases


Helle Autzen
IT-hverdagen hos Blå Kors er nemmere med Microsoft 365

Det var prisen på licenserne, der var afgørende for, at Blå Kors i 2014 besluttede at skifte til Microsoft 365. Og det er et valg, de ikke fortryder. Microsoft 365 giver nemlig Blå Kors en masse muligheder samtidig med, at hverdagen med IT på nogle områder er blevet meget mindre kompleks.

R&D

Hos R&D er der fuld fart på, hvilket har betydet en firedobling af antal IT-brugere og lokationer på blot 5 år.

Brian Andersen
Brdr. Hosbond får mailløsning med muligheder

Hos Brdr. Hosbond har man nu fået en Office 365 løsning, der sparer virksomhedens ressourcer og giver øgede kommunikationsmuligheder internt i virksomheden.