Brdr. Hosbond får mailløsning med muligheder

Hos Brdr. Hosbond har man nu fået en Office 365 løsning, der sparer virksomhedens ressourcer og giver øgede kommunikationsmuligheder internt i virksomheden.

Brdr. Hosbond er med sine afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn, Nordjyllands største FORD forhandler.

De fire afdelinger var førhen sammenkoblet via en dyr MPLS-forbindelse, baseret på en ADSL-hastighed via deres ISP-udbyder. Som Ford Store skal Brdr. Hosbonds internet i stedet være baseret på en fiberforbindelse, hvilket ville gøre deres løsning endnu dyrere. CESCOM løser opgaven ved at implementere en site-2-site løsning baseret på CISCO og fiberinternet fra en ISPér. Denne løsning giver Brdr. Hosbond en betydelig driftsbesparelse - uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Tidligere havde Brdr. Hosbond en POP3 mailløsning, men da der opstod behov for fælleskalender, øget sikkerhed samt backupmuligheder på deres mailløsning, var et skifte til en Exchange-løsning det helt rigtige valg. CESCOM implementerer en løsning i Office 365, der med en brugertilpasset pris- og pakkestruktur giver Brdr. Hosbond muligheder for at vælge Office 365 pakker efter brugerbehov.

 CESCOM foretager den fulde opsætning og migrering fra det tidligere setup til Office 365, samt underviser superbrugere i virksomheden, så hele løsningen bliver udnyttet optimalt.

 

 

 

FLEKSIBILITET OG TILGÆNGELIGHED

Implementeringen af Office 365 samt Exchange har for Brdr. Hosbond været et stort spring fra den gamle løsning, som var en simpel installation på nogle maskiner. Men både løsning og implementeringsproces er de meget tilfredse med: "Det har været et stort spring, men i dag ser vi det som et spring vi skulle have taget for mange år siden" - Brian Andersen, Brdr. Hosbond.

Exchange og Office 365 indeholder mange funktioner der giver fleksibilitet og øget tilgængelighed for brugerne. Hos Brdr. Hosbond er de især glade for den fælles kalenderstyring, fælles mailgrupper samt fælles mailkonti der har sparet dem tid og ressourcer i dagligdagen.

Brdr. Hosbond har gennem mange år anvendt CESCOM som leverandør af hardware, og CESCOM var derfor det naturlige valg som implementerings- og driftspartner.

"CESCOM kender produkterne og har prøvet det før, dermed kender de også faldgrupperne hvilket giver sikkerhed hos os som kunde." - Brian Andersen, Brdr. Hosbond.

Del indhold her

Brian Andersen
God kundeoplevelse
"Kundeoplevelsen hos CESCOM er rigtig god. Der er hurtig responstid, og supportmedarbejderne ved, hvad de taler om."
Brian Andersen - Brdr. Hosbond

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Kim Erik Jørgensen
Industriprint vælger at outsource deres IT-drift til CESCOM

Industriprint har fået en IT-driftsaftale der giver sikkerhed og færre bekymringer.

Connie Godiksen
Øget sikkerhed med Office 365

DC-System har fået implementeret Office 365 - en løsning som giver fleksibilitet og øget sikkerhed, når medarbejderne er på farten.

R&D

Hos R&D er der fuld fart på, hvilket har betydet en firedobling af antal IT-brugere og lokationer på blot 5 år.