Øget sikkerhed med Office 365

DC-System har fået implementeret Office 365 - en løsning som giver fleksibilitet og øget sikkerhed, når medarbejderne er på farten.

DC-System udvikler og producerer højisolerende paneler i sandwichkonstruktion, der anvendes indenfor byggeri og industri. 

Tidligere havde DC-System en lokal mailløsning som var ustabil og der blev brugt mange konsulenttimer for at sikre driften, samt sørge for at brugernes postkasser ikke var for store.

Derfor var Office 365 den oplagte afløser til den gamle mailserver. Ved at flytte mailen i skyen slap DC-System for at anskaffe, vedligeholde og opdatere en ny mailserver. Hermed er der opnået en stor besparelse ved ikke at skulle lave investeringer og samtidig væsentlig mindre løbende drift.

Efter implementeringen af mailløsningen tog DC-System hurtigt flere workloads i brug.

CESCOM har foretaget komplet migrering og sørger for den løbende drift samt brugersupport.

Office 365 med på farten

Det smarte ved Office 365 er måden man kan tilgå produktpakken på, både lokalt installeret på ens PC, samt online.

”Vi har opnået øget tilgængelighed. Med Office 365 kan vi tilgå vores systemer fra alle lokationer” – Connie Godiksen, DC-System

Med implementeringen af Office 365 kan diverse dokumenter og programmer tilgås fra hvor som helst med et login. Dette er en meget vigtig funktion hos DC-system, hvis medarbejdere har stor rejseaktivitet.

”Den nye løsning er rigtig god, den giver os en øget tilgængelighed med nem og sikker login, imod tidligere hvor medarbejderne skulle tilgå systemerne via besværlige 3-part systemer”. – Connie Godiksen, DC-system.

Del indhold her

Connie Godiksen
Sikkert og tilgængeligt
"CESCOM er lokale og nemme for os at få fat på når behovet opstår."
Connie Godiksen - DC-System

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Brian Andersen
Brdr. Hosbond får mailløsning med muligheder

Hos Brdr. Hosbond har man nu fået en Office 365 løsning, der sparer virksomhedens ressourcer og giver øgede kommunikationsmuligheder internt i virksomheden.

Bruno Olesen
Translyft får større sikkerhed og fleksibilitet med Office 365

En usikker e-mailløsning blev erstattet med en fleksibel, sikker og tidssvarende Exchange løsning i Office 365.