Cloudløsninger med frihed og færre bekymringer til Hydro-X

Med en ny Azure løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymringer

Hydro-X er en af landets ledende virksomheder inden for kemisk vandbehandlingsteknologi.

Hydro-X står med en 8+ år gammel IT-platform; i forbindelse med udskiftning af denne er driftsstabilitet og tilgængelighed et krav. CESCOM anbefaler Hydro-X en Azure IaaS løsning da de herved kunne opnå den ønskede driftsstabilitet og tilgængelighed samt en yderst skalérbar løsning.

CESCOM foretager en 1:1 migrering af data og applikationer. Herudover er der opbygget en RDS farm (fjernskrivebord) hvorfra man kan tilgå data og afvikle applikationer. Til løsningen er der brugt Office 365 E3 hvor følgende workloads bliver anvendt: Exchange, SharePoint, Skype for Business og Office Pakken.

Med den nye løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymrin-ger.

 

 

FRI IT-SUPPORT TIL FAST MÅNEDLIG PRIS

Hos Hydro-X ønsker man at gå cloudvejen med alle virksomhedens IT-løsninger pga. de mange fordele cloud giver. Det er en stor fordel for Hydro-X at kunne trække data fra en hvilken som helst tilknyttet computer, hvilket netop er den frihed som Azure bidrager med. Derudover kan de nu slippe bekymringen omkring deres serverrum, da de med Azure er sikret mod både tyveri og brand.

Hydro-X har i forlængelse af deres implementeringer valgt en Fri support-aftale hos CESCOM. Med denne løsning betaler Hydro-X en fast månedlig pris pr. bruger og har så fri support - uden at skulle bekymre sig om ekstra regninger og uforudsete omkostninger.

Med den samlede løsning kender Hydro-X sine IT-driftsomkostninger pr. bruger pr. måned.

Del indhold her

Flemming Wittenberg
Dygtige konsulenter
"Vi har kun haft gode erfaringer med CESCOM. Arbejdet udføres altid til aftalt tid og sted og konsulenterne er utrolig velvillige, flinke og dygtige."
Flemming Wittenberg - Hydro-X

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Thue S.
Arcon-Sunmark får mange fordele med Microsoft Azure

Et ønske om tilgang til Dynamics NAV fra både Danmark og Asien, med fokus på høj ydelse og driftsstabilitet, blev opfyldt til fulde med Microsoft Azure.

Brian Andersen
Brdr. Hosbond får mailløsning med muligheder

Hos Brdr. Hosbond har man nu fået en Office 365 løsning, der sparer virksomhedens ressourcer og giver øgede kommunikationsmuligheder internt i virksomheden.

R&D

Hos R&D er der fuld fart på, hvilket har betydet en firedobling af antal IT-brugere og lokationer på blot 5 år.