K.R. Hospitalsudstyr opnår besparelser med Office 365

K.R. Hospitalsudstyr har fået en ny, standardiseret og simplificeret IT-infrastruktur.

K.R. Hospitalsudstyr udvikler og producerer hospitalssenge, plejesenge og anden velfærdsteknologi til sundhedsinstitutioner over hele verden. Under samme ejerkreds er også virksomheden AJ Stole som CESCOM i samme omgang har hjulpet til bedre IT-infrastruktur.

Hos K.R. Hospitalsudstyr og AJ Stole stod man overfor en total udskiftning af en ældre serverpark. CESCOMs tilgang til denne udfordring var, at samle de to virksomheders servere til en enhed. Løsningen blev en virtualisering af de to virksomheders servere på samme hardware-platform, samt en konsolidering af services. Med denne løsning har det været muligt for begge virksomheder at opnå en besparelse på serverdriften.

Både K.R. Hospitalsudstyr og AJ Stole er i samme projekt migreret til Office 365. Her er de to virksomheder sat op i to separate løsninger, hvorved den enkelte virksomhed kan blive afregnet eget licensforbrug.

En vigtig faktor for begge virksomheder var at opnå besparelser på den løbende drift hvilket er opnået ved Office 365 og en samlet driftsaftale hos CESCOM.

 

 

 

STANDARDISERING OG SIMPLIFICERING 

For K.R. Hospitalsudstyr falder valget på CESCOM som implementeringspartner da CESCOM kunne præsentere dem for en standardiseret og simplificeret proces, som kunne give dem en besparelse, samt en lav timepris.

"Arbejdet er udført fuldt tilfredsstillende og vi er meget tilfredse med den behandling vi har fået. Nu har vi noget nyt udstyr der bare spiller optimalt" – Erik Østerdahl, K.R. Hospitalsudstyr.

Med de nye servere har K.R. Hospitalsudstyr fået et setup som fungerer optimalt, og de kan i fremtiden også tænke sig at bruge CESCOM som leverandør til andre projekter:

"Da jeg mødte CESCOM første gang fik jeg indtrykket af at der var tænkt over tingene og de arbejder standardiseret hvilket kunne gøre udførslen af opgaverne hurtigere og nemmere og derfor spare os timer" – Erik Østerdahl, K.R. Hospitalsudstyr

Del indhold her

Erik Ø.
STANDARDISERET IT
”Der er tænkt over tingene. Det er standardiseret, så opgaver kan gøres hurtigere og nemmere og vi kunne dermed opnå en besparelse.”
Erik Ø. - K.R. Hospitalsudstyr

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Jesper Petersen
Driftsaftale hos CESCOM

En driftsaftale baseret på overvågning af netværk, sparring på køb af hardware, samt en hjælpende hånd til netværks- og IT-problemer når behovet opstår.

R&D

Hos R&D er der fuld fart på, hvilket har betydet en firedobling af antal IT-brugere og lokationer på blot 5 år.

Kim Erik Jørgensen
Industriprint vælger at outsource deres IT-drift til CESCOM

Industriprint har fået en IT-driftsaftale der giver sikkerhed og færre bekymringer.