Technicon får IT-løsninger der er tilpasset deres strategi

Technicon har fået en fuld implementering af Office 365, herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business, samt Azure løsning til hosting af NAV.

Technicon er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som skaber innovative løsninger til den danske industri.

Technicon er i vækst og forsøger derfor at indrette organisationen med blik på udvikling, vækst og fleksibilitet. Derfor er det vigtigt for dem, i videst muligt omfang, ikke at binde kapital i faste installationer, servere og licenser; pengene skal ganske enkelt ud og arbejde. Her passer Office 365, Azure og IT-drifts outsourcing perfekt ind i strategien.

CESCOM foretager fuld implementering af Office 365 herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Derudover er der implementeret en Azure-løsning, der bliver anvendt som hosting platform for Technicons Navision-system via en click-once model. Derudover fungerer Azure også som platform for Technicons beregninger til kundeprojekter.

 

 

 

IMPLEMENTERING OG RÅDGIVNING

"Implementeringen af Azure er forløbet lige som forventet, og vi er blevet informeret om processen af den tilknyttede konsulent, som vi har et rigtig godt samarbejde med. Han er proaktiv og siger både hvad der er godt og skidt i vores nuværende løsninger. " - Casper Hansen, Technicon.

Hos Technicon har man været glade for at have en fast konsulent fra CESCOM tilknyttet. En fast konsulent har større kendskab til virksomhedens systemer og løsninger, og kan dermed rådgive bedst muligt.

For Technicon faldt valget på CESCOM som leverandør ud fra CESCOMs størrelse samt den performance og loyalitet som de oplevede fra sælgeren. "Han forstod vores behov bedst" – Casper Hansen, Technicon.

Del indhold her

Casper Hansen
Gode kompetencer
”CESCOM har utroligt mange kompetencer, som kan løfte de opgaver vi har behov for at få løftet.”
Casper Hansen - Technicon

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


Morten Sønderskov
Cloudløsninger skaber øget tilgængelighed hos Arena Nord

Hos Arena Nord har man valgt flere løsninger i Cloud herunder; Office 365, Azure og Exchange.

Thue S.
Arcon-Sunmark får mange fordele med Microsoft Azure

Et ønske om tilgang til Dynamics NAV fra både Danmark og Asien, med fokus på høj ydelse og driftsstabilitet, blev opfyldt til fulde med Microsoft Azure.

Flemming Wittenberg
Cloudløsninger med frihed og færre bekymringer til Hydro-X

Med en ny Azure løsning har Hydro-X fået langt større tilgængelighed og ingen driftsbekymringer