Technicon får IT-løsninger der er tilpasset deres strategi

Technicon har fået en fuld implementering af Office 365, herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business, samt Azure løsning til hosting af NAV.

Technicon er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som skaber innovative løsninger til den danske industri.

Technicon er i vækst og forsøger derfor at indrette organisationen med blik på udvikling, vækst og fleksibilitet. Derfor er det vigtigt for dem, i videst muligt omfang, ikke at binde kapital i faste installationer, servere og licenser; pengene skal ganske enkelt ud og arbejde. Her passer Office 365, Azure og IT-drifts outsourcing perfekt ind i strategien.

CESCOM foretager fuld implementering af Office 365 herunder Exchange, SharePoint og Skype for Business.

Derudover er der implementeret en Azure-løsning, der bliver anvendt som hosting platform for Technicons Navision-system via en click-once model. Derudover fungerer Azure også som platform for Technicons beregninger til kundeprojekter.

 

 

 

IMPLEMENTERING OG RÅDGIVNING

"Implementeringen af Azure er forløbet lige som forventet, og vi er blevet informeret om processen af den tilknyttede tekniker, som vi har et rigtig godt samarbejde med. Han er proaktiv og siger både hvad der er godt og skidt i vores nuværende løsninger. " - Casper Hansen, Technicon.

Hos Technicon har man været glade for at have en fast tekniker fra CESCOM tilknyttet. En fast tekniker har større kendskab til virksomhedens systemer og løsninger, og kan dermed rådgive bedst muligt.

For Technicon faldt valget på CESCOM som leverandør ud fra CESCOMs størrelse samt den performance og loyalitet som de oplevede fra sælgeren. "Han forstod vores behov bedst" – Casper Hansen, Technicon.

Casper Hansen
Gode kompetencer
”CESCOM har utroligt mange kompetencer, som kan løfte de opgaver vi har behov for at få løftet.”
Casper Hansen - Technicon