Translyft får større sikkerhed og fleksibilitet med Office 365

En usikker e-mailløsning blev erstattet med en fleksibel, sikker og tidssvarende Exchange løsning i Office 365.

Translyft er Danmarks største udvikler og producent af hydrauliske løfteborde til alle former for fremstillings- og procesindustri.


Hos Translyft stod man tidligere med en ikke-tidssvarende e-mailløsning som gav bekymringer omkring sikkerhed, tilgængelighed, oppetid samt mulighed for e-mail backup.


Den tidligere løsning var en Outlook e-mail, som blev leveret via en hosted server. At have en sådan mailløsning betyder, at virksomhedens e-mails bliver downloadet til den lokale Outlook. For Translyft var det en risikobetonet løsning, da al maildata var på den enkelte PC - som der ikke blev taget backup af.

Det er vigtigt for Translyft at få en løsning, som er sikker på alle parametre og at de fortsat kan anvende Outlook. Derfor anbefaler CESCOM Office 365 Exchange Online til alle brugere. Hos CESCOM er vi eksperter i implementering af Office 365 og med vores mange års erfaring var det et naturligt valgt for Translyft.

Med Office 365 oplever Translyft en øget værdi i virksomheden, primært fordi medarbejderne nu kan tilgå deres mail og kalender uanset lokation og på alle deres enheder.


Translyft vælger løbende at implementere flere Office 365 produkter, herunder: Exchange, Office pakken og Skype for Business som telefoniplatform.


Translyft ønsker også at få større fokus på deres IT-infrastruktur. De vælger derfor at outsource driften til CESCOM. Vigtig parameter i valget af leverandør for Translyft var nærvær, personlig kemi og en dygtig og ærlig sparringspartner. Valget falder på CESCOM som også kunne tilbyde en standardiseret infrastrukturdriftsmodel, som sikrer høj oppetid og sikkerhed.

Del indhold her

Bruno Olesen
Leverandør med nærhed
"Personlig kemi og nærhed er vigtig for os når vi vælger leverandør - dét har vi med CESCOM."
Bruno Olesen - Translyft

LÆS ANDRE KUNDERS HISTORIER


R&D

Hos R&D er der fuld fart på, hvilket har betydet en firedobling af antal IT-brugere og lokationer på blot 5 år.

Erik Ø.
K.R. Hospitalsudstyr opnår besparelser med Office 365

K.R. Hospitalsudstyr har fået en ny, standardiseret og simplificeret IT-infrastruktur.