Økonomichef

Som økonomichef står du måske over for udfordringer med stigende omkostninger, ineffektiv administration og manglende overblik.

Genkender du nogle af udfordringerne til højre, så klik og læs mere om, hvordan vores IT-løsninger helt konkret kan være med til at løse udfordringerne og skabe både værdi og økonomiske besparelser.

Stigende IT-omkostninger?
  • Dyre abonnementer med lang binding er gift for budgettet. Har du lyst til at prøve O365 af, så er der kun én eneste måneds binding. Men vi er nu ret sikre på, at du ikke kommer til at fortryde dét bekendtskab. 
  • Nedetid er dyrt, besværligt og potentielt risikabelt for din forretning. CESCOM giver gratis Premier Support 24/7/365 på alle cloud-produkter. Så kan du være helt sikker på, at eventuelle udfordringer bliver håndteret på højeste niveau fra starten og bliver fulgt til dørs på under en time. 
  • Hvis du synes, jeres SQL-databaser er en dyr post – så har du sikkert ret. Vi har lige den rette løsning til dig i Azure.
Ineffektiv administration ?
  • Prøv at forestille dig, at dine programmer altid er opdateret til nyeste version, og at denne opdatering ikke koster dig noget? Mød Office 365. Her har du altid det nyeste Word, Excel, Outlook mm. lige ved hånden. 
Manglende overblik?
  • Hvis du føler, at udgifterne til IT løber løbsk, så hent kontrollen tilbage. Vi garanterer fleksible licensordninger – afregnes pr. bruger pr. måned og kun én måneds binding.
  • Har du mistet overblikket over, hvor mange licenser dine medarbejdere bruger, og hvad du betaler for? En Office 365 licens kan dine medarbejdere installere på alle deres enheder, uden det koster dig ekstra. 

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?