Direktør

Som direktør oplever du måske udfordringer med at vækste virksomhedens overskud eller reducere omkostningsniveauet, eller at dine medarbejdere spilder for meget tid i dagligdagen?

Genkender du nogle af udfordringerne til højre, så klik og læs mere om, hvordan vores IT-løsninger helt konkret kan være med til at løse udfordringerne og skabe både værdi og økonomiske besparelser.

Svært ved at vækste overskud?
 • Stigende IT-omkostninger er en tilbagevendende udfordring for bundlinjen. Med Azure samler du udgifterne og får et solidt overblik, blandt andet ved at sende omkostningstung backup i skyen. 
 • Cloud er typisk mellem 30-50 % billigere end traditionel IT. Få tøjlet driftsomkostningerne og vælg en fleksibel løsning, der samtidig leverer state of the art sikkerhed.
 • 'Standardisering' og 'centralisering' – to ord som typisk har lidt en småkommunistisk øv-klang. Når det kommer til dine IT-løsninger, er der dog god grund til at klappe i hænderne: når du samler det hele i én pakke som fx Office 365, får du både et fantastisk samspil, et væld af brugbar funktionalitet – og færre omkostninger, ikke mindst.
For høje omkostninger?
 • Mail og kalender. To ting der bare skal virke i dagligdagen. Exchange Online kan spare dig for omkostninger både i forhold til driftsmiljø, backup og certifikat. 
 • Har du et IT-system eller bare IT? Som årene går, får I købt lidt ind hist og en hel del pist. Resultatet er et fragmenteret morads af forskellige licenser og leverandører. Saml jeres IT-løsning hos Microsoft og reducer omkostningerne, få et bedre samspil, mere funktionalitet og markant bedre sikkerhed.
 • Hvis du ikke føler, at der er helt styr på sikkerheds- og brugerstyringen, er der flere fordele ved at samle under EMS. For det første samler du licenserne og undgår overlappende produkter fra små leverandører – det er et sundt, økonomisk træk. For det andet giver det en markant bedre sikkerhed, for er der ikke ligefrem overlap – så er der sikkert huller...
Arbejder dine medarbejdere ineffektivt?
 • Ville det hjælpe dig, hvis dine medarbejdere kunne deltage i møder online, så de ikke alle skulle mødes på en bestemt lokation? Og hvis en eller flere ikke kunne deltage, at de så efterfølgende kunne se/deltage i mødet og få alle de relevante detaljer fra mødet?
 • Ville det ikke være rart, at dine ansatte ikke var tvunget til at sidde på kontoret for at arbejde, men at de kunne tilgå deres dokumenter online fra hvilken som helt enhed. Et login og de kan arbejde med mail, Excel, Word, PowerPoint, OneNote mm.
 • Prøve at forestille dig, at i stedet for at dine ansattes skriveborde flyder med små, gule huskesedler som bliver væk og roder, så havde de en digital notesbog, der er let at administrere og overskueliggøre. Notesbogen kunne de så dele med deres kolleger eller åbne i en online version, så de altid har den tilgængeligt, også når de er på farten.
Svært ved at overholde GDPR?
 • Er du nervøs for, om I husker det hele i forhold til GDPR? Både på den korte og den lange bane kan I vinde på at automatisere de forskellige processer – fx sletteregler på dokumenter og filer, sporing af dokumenter, samt styring på følsomhedsniveau. 
Svært ved at nå produktionsmål?
 • Du synes, holdet er sat – men hvorfor når I så ikke jeres produktionsmål? Hvis dine medarbejderes ressourcer drukner i tunge IT-arbejdsgange, kvæler det effektiviteten. Vi ser rigtig gode resultater med Azure. Du vil opdage, at der altid er noget, der kan gøres meget smartere... Nysgerrig? 

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?