IT-Chef

Som IT-chef kender du alt til udfordringer med nedetid, sikkerhed, ressourcer til at udvikle intern IT med videre.

Genkender du nogle af udfordringerne til højre, så klik og læs mere om, hvordan vores IT-løsninger helt konkret kan være med til at løse udfordringerne og skabe både værdi og økonomiske besparelser.

Udfordringer med sikkerhed?
  • GDPR – slip bekymringerne og automatisér. O365 lader dig tagge data med følsomhed, så du kan styre opdateringer, sletning mv. i forhold til GDPR.
  • Trojanske heste i dine medarbejderes indbakker er et af de skrækscenarier, der kan holde de fleste IT-chefer vågne om natten. Løsningen hedder noget virkelig fedt: ’detoneringskammer’. I Microsofts terminologi er det stedet, hvor mistænkelige mails bliver prøveåbnet, før de får lov at komme ind i indbakken, så I er beskyttet mod fx virus, der spreder sig til jeres enheder, systemer og netværk. Løsningen lærer hele tiden mere om (nye) trusler, mens den indsamler millioner af oplysninger fra hele kloden. Sov sødt.
  • Det her er ikke 'micro management' – det er bydende nødvendigt, hvis sikkerhed er en del af jeres virksomhedspolitik. Med EMS kan du styre rettigheder på alle enheder, såsom PC, bærbar, tablet og mobiltelefoner, så du minimerer sikkerhedsrisici.
  • Nedbrud er lig med en åben dør for alskens dårligdomme. Den slags skal vi først og fremmest undgå, men er uheldet ude, så får du hos os altid gratis Premier Support på cloud-produkter, så du er sikker på, at eventuelle udfordringer bliver håndteret på det højeste niveau og er løst inden en time.
Manglende ressourcer til at udvikle intern IT?
  • IT-ansvarlig og allestedsnærværende. Næsten. Kan du heller ikke være alle steder på en gang? Med Intune kan du rulle software automatisk ud til alle enheder - så 'ups'er' sikkerhedsopdateringerne heller ikke igen.
Udfordringer med nedetid?
  • Du stoler selvfølgelig 100 % på dine kollegaer. På den anden side skal der kun et enkelt klik til at kaste hele jeres IT-system ned i gabet på en virus-epidemi. Stop ulykken, før den sker. Online Protection i Exchange Online fanger uønskede mails, inden de rammer indbakken via spam, malware, spyware mv.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?