Avanceret beskyttelse af din mail

03-01-2018
Har du hørt om Office 365 Advanced Threat Protection til beskyttelse af din mail? Vi oplever i stigende grad nye hackerangreb (ransomeware, CEOfreud, mv.) og ser virksomheder som får filer låst på grund af skadeligt indhold i mails. Som et ekstra sikkerhedslag til virksomhedens mail anbefaler vi Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Vi oplever i stigende grad nye hackerangreb og ser virksomheder, som får filer låst på grund af skadeligt indhold i e-mails. Som et ekstra sikkerhedslag til virksomhedens digitale postkasse anbefaler vi Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Advanced Threat Protection er en cloud-baseret e-mail flitreringsservice som giver brugeren ekstra beskyttelse mod avancerede trusler. Med baggrund i maskinlæringsteknikker undersøger ATP indholdet i mails, inden de ender i din indbakke. Alt mistænkeligt indhold ryger gennem en malwarefunktionsanalyse som adskiller usikre mails, så kun de sikre mails får adgang til din indbakke.

DET TEKNISKE

ATP indsamler og bruger data fra samtlige angrebsforsøg på Office 365 i hele verden, så man på baggrund af dette kan beskytte andre brugere mod kendte angreb i realtid.

Vedhæftede filer bliver scannet og vurderet, inden de bliver leveret til dig. Det sker ved, at ATP forsøger at åbne filerne i et lukket miljø for på den måde at se om de har skadelig vira med sig. Hvis ATP herefter godkender filen sendes den videre til din indbakke. Hvis ikke den godkendes, destrueres den og du får besked herom. På samme måde tester ATP om links i e-mails er sikre eller om de føre til skadelige hjemmesider eller hentning af ondsindede filer. Opdager ATP ondsindede links vil du som bruger blive advaret om siden.

Udover at beskytte den digitale postkasse nu og her, så samler ATP alle hændelser til fremtidig dokumentation af trusler og til omfangsrig rapportering til administratoren.