Bliver der sendt falske mails fra din mailadresse?

21-05-2021
En hacker kan udgive sig for at være ansat i din virksomhed, og sende falske e-mails på dine vegne. De kan eksempelvis sende nye tilbud til kunder eller falske opkrævninger etc.

 

Vil du sikre din virksomhed mod falske mails - Phishing, Spoofing og hvad de ellers kaldes alle de angreb man kan blive udsat for via mail? Hos CESCOM arbejder vi dagligt med at sikre virksomheder i mod den slags angreb - herunder får du vores anbefaling på sikkerhedstiltag for at gøre jeres mailløsning så sikker som muligt!

Du behøver ikke kende alle begreberne for beskyttelse af dine emails, for det gør vi!

Kort fortalt handler det om de sikkerhedsstandarter der kaldes DMARC, DKIM & MULTIFACTOR AUTHENTICATION - DMARC OG DKIM forhindre falske e-mails i at nå frem. En hacker kan udgive sig for at være ansat i din virksomhed, og sende falske e-mails på dine vegne. Det kan sætte din virksomhed i et meget uheldigt lys over for dine kunder!

For at undgå at der kommer falske mails ud fra din mailadresse, så tilføjes DKIM digital signatur til din afsender mailserver og nu kan modtager mailserveren verificerer signaturen i e-mailen ved hjælp af den offentlige tilgængelige nøgle, som er en DKIM DNS record.
DKIM er sammen med SPF en integreret del af DMARC. Ved at anvende DMARC beskytter virksomheden sig selv, sine samarbejdspartnere, og ikke mindst sine kunder mod falske e-mails.


Husk 2-factor sikkerhed som beskyttelse til din mail konto

Hackere kan med et simpelt værktøj finde og hacke jeres konti, og derved få adgang til jeres emails og andre konti. Dette trick bliver ofte brugt, hvis tyven vil ”snuppe” en e-mail fra dig og evt. sende en falsk e-mail på dine vegne. Undgå dette ved at få opsat 2-factor validering på jeres mobiltelefoner, det er et smart system der lige sende er notifikation til din mobil som du skal godkende inden der gives adgang til din mailkonto.


Hos Microsoft går 2-factor sikkerhed under navnet Multifactor Autentication eller forkortelsen MFA. MFA indgår bl.a. i følgende licenser, og kan ikke købes for sig: Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5, EMS E3 og EMS E5.

 

MICROSOFT Defender for 365 Plan 1 (tidligere ATP)

Defender for 365 Plan 1 er en løsning, der hjælper dig, med at beskytte dine e-mails, filer, programmer og onlinelagre mod malware. Ved hoffet havde kongen sin mundskænk, som var den første til at tage en slurk af glasset eller en bid af maden – og overlevede han, så kunne kongen og resten af hans hof trygt tage for sig af retterne.
I Defender for 365 Plan 1 smager Kongens Mundskænk på dine e-mails og vedhæftede filer.

 

Fakta er at 95 % af al malware og phishing, kommer ind via e-mail i form af links eller vedhæftede filer.

 

Defender for 365 Plan 1 tjekker links ved at slå dem op i alle kombinationer af kendte browsere og kendte styresystemer. Dernæst tjekkes vedhæftede filer for trusler, som eksempelvis er gemt i et Word-dokument – og kun hvis alt er OK, får man lov at aktivere linket eller åbne filen. Det giver dig desuden en samlet beskyttelse af Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio, SharePoint og OneDrive.

Email sikkerhed

Mailsikkerhed

Skal vi hjælpe jer med mail sikkerheden?

Skal vi hjælp din virksomhed eller er du i tvivl om jeres mails er sikret - Kontakt os for en uforpligtende snak og/eller læs mere i vores brochure om email sikkerhed. 

Del indhold her