Husker du at sikkerhedskopiere Office 365

11-05-2021
7 kritiske grunde til at organisationer skal beskytte deres Office 365-data. Hvis du bare læner dig tilbage og tænker Microsoft håndterer det hele, så tager du desværre fejl. Microsoft ordner meget og yder en fantastisk service til sine kunder. Men...

Har du styr på dine Office 365-data? Den umiddelbare reaktion er typisk, "ja, selvfølgelig har jeg det".

Men hvis du bare læner dig tilbage og tænker Microsoft håndterer det hele, så tager du desværre fejl. Microsoft ordner meget og yder en fantastisk service til sine kunder. Microsoft Office 365 tilbyder en form for sikkerhedskopiering (geo-redundans), som ofte misforstås for være backup. Denne back up har du dog ingen adgang eller kontrol over.

Bare rolig du er ikke alene, det er en almindelig misforståelse, at Microsoft fuldt ud sikkerhedskopierer dine data for dig, men hvis ikke vi ændre denne misforståelse kan følgerne på godt nordjyske være rigtig trælse.
Du skal derfor sikre dig, at du har adgang til og kontrol over alle dine data både i Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams.

Er Microsoft Geo-redundans ikke sikkerhedskopi nok?

Det er helt rigtig at geo-redundans, også mindre om en backup, men det er ikke helt det samme som en sikkerhedskopi. Geo-redundans er Microsofts egen rygdækning og beskytter i mod fejl på stedet eller i hardware. Så hvis der opstår et nedbrud eller et udfald i infrastrukturen, forbliver brugerne produktive og er ofte uvidende om disse underliggende problemer. En Backup har du selv kontrol over og ved at gemme en sikkerhedskopi på en anden placering som du har direkte adgang til. En sikkerhedskopi er med andre ord dit sikkerhedsnet, mens Geo-redundans er Microsofts' sikkerhedsnet i forhold til oppe tid.

Du skal sikkerhedskopiere Office 365 - og her får du 7 grunde til, hvorfor! 

  1. Fejl 40 sletninger
  2. Huller i opbevaringspolitikken og forvirring
  3. Interne sikkerhedstrulser
  4. Eksterne sikkerhedstrusler
  5. Juridiske krav til overholdelse
  6. Administration af hybridudrulninger og migreringer af mail til Office 365
  7. Strukturen af Teams-data

Læs uddybningen af de enkelte punkter i den fulde rapport her: Why backing up Office 365 is critical (veeam.com)

veeam.com

veeam.com

Det sker oftere end du tror!

Det er derfor vigtig at sikkerhedskopiere dine Office 365-data. Men du spekulerer måske på, hvor ofte disse syv sårbarheder i forbindelse med databeskyttelses faktisk forekommer. Svaret er desværre, alt for ofte…
Mere 1.000 it-fagfolk blev spurgt om, hvilke former for datatab, de har oplevet i cloudmiljøet. Brugerfejl/utilsigtet sletning, sikkerhedstrusler og huller i opbevaring kom alle sammen på listen med alt lige fra 18 % til så meget som 37 % (Veeam-kundeundersøgelse, september 2019).

Den uhyggelige virkelighed er, at selvom følsomme clouddata gemmes i Office-dokumenter, anslås det, at 76 % ikke sikkerhedskopieres.  Arbejder du i en af disse ubeskyttede organisationer? Hvis du gør, har du forhåbentligt nu fået indsigt via denne rapport, så du kan opfordre din organisation til at beskytte jeres Office 365-data.

Se endelig nærmere på det!

Der er sikkerhedshuller, du måske ikke har været opmærksom på tidligere og du har jo allerede truffet en smart forretningsbeslutning ved at udrulle Microsoft Office 365. Nu skal du finde en sikkerhedskopieringsløsning, der både giver dig komplet adgang til og kontrol over dine Office 365-data samt hjælper dig med at undgå de unødvendige risici ved datatab.

Skal vi hjælpe dig med at se nærmere på jeres løsning?

 

Del indhold her