Når kolleger opfordres til at hjælpe hinanden, løfter det hele virksomheden!

23-06-2021
Når kolleger opfordres til at hjælpe hinanden, løfter det hele virksomheden! - fra bedre samarbejde til højere medarbejdertrivsel og stærkere employer branding Da vi spurgte IT Konsulent Morten Patrick Kristensen, hvorfor han valgte at skifte fra en konkurrent til CESCOM, var svaret kort:

 

Morten Patrick Kristiansen, IT Consultant, Azure and Infrastructure

 

Da vi spurgte IT Konsulent Morten Patrick Kristensen, hvorfor han valgte at skifte fra en konkurrent til CESCOM, var svaret kort:

 

“Tungere, mere tekniske udfordringer.”

 

“Og så har jeg heller ikke brug for en undskyldning for at nørde med Azure,” fortsætter han. “Der er helt klart fordele ved at kunne lidt af det hele, som selvfølgelig også er nødvendigt, når vi sidder med flere forskellige kunder, men det er ikke mange IT-virksomheder, der ligefrem opfordrer en til selv at bestemme, om man vil specialisere sig i et område (i mit tilfælde Azure og infrastruktur) eller stikke snuden i lidt af det hele.”

 

Hele CESCOMs virksomhedsstruktur er faktisk opbygget med det in mente.

 

De tre kerneafdelinger — Support, Service, Implementering — forsøger så vidt muligt at opfordre både nye og garvede medarbejdere til at arbejde med det, de er bedst til og det, de er mest interesserede i.

 

Også på tværs af kerneopgaver, hvor Morten Patrick blandt andet ofte er med til kundemøder, hvor han bidrager med sin tekniske viden.

 

“Det gør heller ikke ligefrem sagen værre,” fortæller han, “at CESCOM faktisk mener det, når de siger, de sætter medarbejdertrivsel højt. Det står decideret i personalehåndbogen, at det, der kommer i første række, er at hjælpe hinanden.”

 

“Ja, det skaber et unikt samarbejde — mellem kolleger men også mellem os og kunder — men det betyder også, at efter jeg har implementeret en løsning hos en kunde, kan jeg stole på, at Service tager over og fører kunden bedst muligt videre. Det er fedt for kunden og fedt for os i Implementering, der ikke behøver frygte, alt vores arbejde bliver ødelagt.”

Del indhold her