IT-konsulent Anders Bjerregaard opsagde sin gamle bagerstilling i jagten efter drømmejobbet

14-10-2021
Stikker du hovedet forbi CESCOM i dag, finder du Anders Bjerregaard i Serviceafdelingen, hvor han sidder som IT-konsulent. Til daglig drifter og rådgiver han nye såvel som 'gamle' kunder om alt fra Microsoft-løsninger til cloudmigrering og udviklinger indenfor IT-sikkerhed.

Men sådan har det ikke altid været. Før Anders kom til CESCOM tilbage i 2013, var han nemlig bager. Og det havde han været i hele 10 år.

"Der skulle ske noget nyt,” forklarer Anders. ”Da jeg arbejdede i bageriet, tog jeg hjem efter fyraften og satte mig foran computeren for at arbejde på mine egne ting. Det var i virkeligheden det, jeg brændte for. Så i sidste ende besluttede jeg mig for at søge ind på Mercantec i Viborg, og det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.”

 

I 2013 fik Anders en læreplads hos CESCOM, og han har ikke set sig tilbage siden.

”Når man starter i lære hos CESCOM — også dengang hvor vi bare var omkring 10 mennesker i hele virksomheden — starter man helt fra bunden. Men på intet tidspunkt bliver du puttet i en kasse,” fortæller Anders. ”Udgangspunktet er altid, Hvad har du lyst til at arbejde med? Sådan startede min karriere hos CESCOM.”

CESCOM lægger stor vægt på, at der er plads til at udvikle sig i og med virksomheden. Fordi det er ikke bare IT-branchen, der er under konstant udvikling. Det er menneskerne, der udgør den også. Derfor er det vigtigt, der er frihed til at udforske både ens personlige og professionelle interesser på arbejdspladsen.

 

”Det er altså en unik frihed at have i sit arbejdsliv, og det har i hvert fald hjulpet mig med at finde og til dels skabe mit eget drømmejob,”
siger Anders.

Del indhold her