Nyt look i Outlook

13-09-2018
Så er der nyheder på banen fra Microsoft. I løbet af de næste par uger ruller den spændende nye brugeroplevelse til Outlook i Office-pakken ud.. Se de nye funktioner i aktion i videoen

De nye features

Så er der nyheder på banen fra Microsoft. I løbet af de næste par uger ruller den spændende nye brugeroplevelse til Outlook i Office pakken ud.

Den mest mærkbare ændring er deres nye simplificerede bånd. I det simplificerede bånd, har Microsoft samlet de mest brugte funktioner, i en ny og mere overskuelig oversigt. Det betyder selvfølgelig ikke, at du mister de andre funktioner.
Med pin-on funktionen kan du selv rette båndet til, dette gør det nemt at tilpasse båndet til dine daglige behov. Du kan også vælge at vende tilbage til det klassiske multi-lag bånd.

Ud over båndet har de lavet en masse små justeringer, som tilsammen giver en mere overskuelig og bedre brugeroplevelse. Der vil blandt andet ske lidt ændringer til mappefeltet, meddelelseslisten, beskeder og kalender.

For at du frem over altid er up to date, på de opdateringer der kommer, introducerer Microsoft den nye ”Coming Soon” feature. Det giver dig mulighed for at se et preview og læse om nye opdateringer, der er på vej til din e-mail og kalender.

Microsoft begynder at rulle denne oplevelse ud til målrettede udgivelsesorganisationer i løbet af de næste par uger, og derefter til standardversionsorganisationer.

Disse opdateringer påvirker ikke de eksisterende funktioner, og vil kun være tilgængelige for Office 365-organisationer. Organisationer med Office 2016 modtager ikke disse opdateringer.

Efter at de nye brugeroplevelsesopdateringer, der er beskrevet her, er fuldt udrullet til Office 365-organisationer, vil "Coming Soon" -knappen til sidst forsvinde fra Outlook-lærredet, og de nye brugeroplevelsesopdateringer integreres i den normale oplevelse, men kan komme igen, når Microsoft er klar til at fremvise et nyt sæt af ændringer.

Se de nye funktioner i aktion i videoen.

 

Del indhold her