CESCOM

IT's in the Cloud

Hos CESCOM synes vi, cloud services er fedt - Vi har arbejdet med Microsoft cloud løsning siden 2007 og fortaget over 400 cloud transitioner!

CESCOM sikre dig en god rejse mod skyen og sikre høj udnyttelsesgrad af licenser og jeres digitale potentiale, hermed opnås bedre samarbejde og højere sikkerhed.

 

Vi var de første herhjemme, som røg med på cloud-bølgen for snart 10 år siden. Vi var blandt de første på Azure. Vi var med på den første O365-migrering i Jylland. Og for nogle år siden stod vi for en af de største migreringer over på Azure.

Kort og godt, vi er altid på forkant med de nyeste teknologier. Kort og godt, så har vi for længst hentet skyens luftkasteller ned på jorden, hvor vi rutineret og effektivt omsætter cloud til operationel dagligdag.

CESCOM er netværks- og cloud-specialist. Vi blev etableret i 2003 som et uafhængigt specialist- og konsulenthus inden for IT-infrastruktur. I dag favner vi bredt inden for rådgivning og drift af IT-infrastruktur og cloud, og vores primære forretningsområde er IT-infrastruktur baseret på Microsoft Office 365, Microsoft EMS (Enterprise Mobility + Security) og Microsoft Azure.

Vi er blandt nogle af de få IT-leverandører i Danmark, som er Cloud Platform Gold Partner på Microsoft Azure og Gold Cloud Productivity Partner på Office 365. I 2015 blev vi nomineret som årets Microsoft Cloud Services Partner – Office 365. Og i 2016 føjede vi endnu et trofæ til samlingen, nemlig da vi blev nomineret som årets Microsoft Cloud Infrastruktur Partner – Office 365.

Vi servicerer kunder i hele verden!

HVAD KAN VI?

Hovedet på sømmet, så sikrer vi, at virksomheder med op til 1000 PC-brugere kan arbejde smartere, dele viden, øge innovationen og produktiviteten samt sænke IT-omkostningerne – samtidig med, at sikkerheden er i top.

Vi har fokus på det, der er værdiskabende hos jer, produktionsmæssigt og økonomisk. Hos os får I rådgivning, der spænder vidt – fra det operationelle niveau og op på strategisk niveau. Sammen med jer planlægger vi over en længere årrække ud fra, hvor I forventes at være på vej hen, og hvad vi kan se i krystalkuglen af nye, teknologiske fremskridt.

I vores rådgivning tager vi selvfølgelig udgangspunkt i jeres situation og behov, både her og nu og på den lange bane. Det er nemlig på den lange bane, der kan være store procesmæssige og økonomiske besparelser at hente. Derfor foretrækker vi også længerevarende samarbejder med vores kunder fremfor engangsknald.

I vores analyseproces undersøger vi alle jeres IT-relaterede værktøjer og services, lige fra fiberforbindelse, telefoni og licensering til serverfarm, hardware/software og sikkerhed. En overordnet gennemgang af disse områder viser stort set altid, at der er penge at spare, uanset om vi taler Cost Benefit, Return On Investment (ROI), Total Cost of Ownership (TCO) eller Total Cost of Downtime (TCD). Analysearbejdet baserer sig naturligvis på, at der skal være uændret eller øget produktivitet og funktionalitet i jeres løsning, sådan som vi har afdækket det i behovsanalysen.

Vores samarbejde med jer er projektorienteret. I fællesskab følger vi op på projektets fremgang i forhold til tidsplanen og de udførte opgaver. Det sikrer en høj kvalitet, og at vi leverer til aftalt tid.

HVORFOR KAN VI?

Når vi anbefaler jer en løsning, kan du være sikker på, at vi har prøvet den selv. Vi tror nemlig på værdien af at tage vores egen medicin, før vi ordinerer til vores kunder. Så ved vi til mindste detalje, hvad vi har med at gøre. Samtidig høster vi de samme procesmæssige og økonomiske besparelser, som vi hjælper vores kunder med at opnå.

Vi har arbejdet med Microsoft og cloud i så mange år, at vi er lykkedes med at skabe en skalérbar platform til den bedste pris. Det er først og fremmest lykkedes på baggrund af hårdt og fokuseret arbejde. Og så er det lykkedes på baggrund af vores store erfaring indenfor IT-infrastruktur- forretningen, nogle dygtige certificerede konsulenter, partnerskaber med producenter, og stordriftsfordele hos Microsoft-datacentre.

Vores skalérbare platform omfatter on-premise løsninger, hybride løsninger (hvor dele er on-premise og dele er cloud) samt komplette cloud løsninger – hvor alt flyttes i skyen. Det betyder, at vi har kendskab til de kendte platforme der findes, og omfattende kendskab til migreringen af dem.

Selv om vi har opbygget en skalérbar platform til den bedste pris, så læner vi os ikke selvtilfredse tilbage i sædet, tværtimod. Vi sigter hele tiden efter at være de bedste med det absolut højeste kompetenceniveau. Vores konsulenter er ildsjæle, der hver dag hjælper vores kunder med at skabe bedre resultater og udnyttelse af deres IT-infrastruktur.

Hos CESCOM er vi vedholdende, tager ansvar og giver ikke op – heller ikke de mørke januarmorgener, hvor vækkeuret har ringet for tidligt, bussen er kørt for sent, og morgenkaffen er løbet for langsomt gennem kolben.