CESCOM

IT's in the Cloud

CESCOM er en innovativ IT-virksomhed, som favner bredt inden for rådgivning og drift af IT-infrastruktur og cloud. Vi har fokus på det der er værdiskabende i virksomheden – såvel produktionsmæssigt som økonomisk.

I den forbindelse bruger vi en række analyse værktøjer, samt vores store erfaring til at rådgive omkring alle de IT-relaterede værktøjer der findes i virksomheden.

Rådgivningen spænder vidt – helt nede fra det operationelle niveau og op til det strategiske niveau. Det betyder, at vi typisk planlægger over en længere årrække – ud fra, hvor virksomheden forventes at være på vej hen og hvad vi kan se i krystalkuglen af nye teknologiske fremskridt.

Igennem hele rådgivningsfasen er det meget vigtigt for os, at kunden er i centrum og at det er et længerevarende samarbejde der indgås mellem kunden og CESCOM. Det er nemlig på den lange bane, der kan være store procesmæssige og økonomiske besparelser.

Vi har kunder i hele landet, som vi servicerer fra vores hovedsæde i Aars og fra lokale kontorer i Brønderslev og Aalborg.

HVAD KAN VI?

I vores analyseproces undersøger vi alle IT-relaterede værktøjer og services – omfattende alt fra fiber forbindelse, telefoni, licensiering, serverfarm, hardware/software, sikkerhed mv..

En overordnet gennemgang af disse områder, viser stort set altid, at der er penge at spare – når vi kigger på økonomiske begreber som Cost Benefit, Return On Investment (ROI), Total Cost of Ownership (TCO) og Total Cost of Downtime (TCD). Herudover sikrer vi i forbindelse med analysearbejdet, at der er samme eller øget produktivitet/funktionalitet i jeres løsning - med udgangspunkt i en behovsanalyse.

Kort og godt – Vi sikrer at kunden kan arbejde smartere, dele viden, at sikkerheden er i top, øge innovation og produktivitet samt sænke it-omkostningerne.

HVORFOR KAN VI?

På baggrund af vores store erfaring indenfor IT-infrastruktur forretningen, nogle dygtige certificerede konsulenter, partnerskaber med producenter og stordriftsfordele hos Microsoft datacentre – er det lykkes at skabe en skalérbar platform til den bedste pris.

Den skalérbare platform omfatter on-premise løsninger, hybride løsninger (hvor dele er on-premise og dele er cloud) samt komplette cloud løsninger – hvor alt flyttes i skyen. Det betyder, at vi har kendskab til de kendte platforme der findes, samt omfattende kendskab til migreringen heraf.