Bestyrelse

"If you don't shoot for the stars - you will never reach them"

Vi arbejder i bestyrelsen hos CESCOM for at skabe en strategi der peger CESCOM mod stjernerne. En strategi vi har fokus på også bliver udlevet operationelt i virksomheden.

FORMAND

 

Tom Pedersen
CPO og Partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 29 60 02 36
Mail: tpe@CESCOM.dk

Tom har siden 2002 arbejdet som CPO hos CESCOM, og har således mange års erfaring med CESCOMs produkter; særligt hardware.

Kernekompetencerne ligger især inden for sammensætning af de rigtige komponenter til en given opgave - herunder opbygning af servere og konfiguration af større og mindre netværk.

Tom har gennem årene været med til at udvikle flere nye nicheprodukter, herunder sikringsløsninger til pengeautomater.


Tom er typen, der virkelig brænder for sit arbejde, og når han går i gang med en opgave, kan man være 100 % sikker på, at den bliver udført til perfektion.

NÆSTFORMAND

Næstformand

Thomas Jacobsen
Forretningsdirektør Tangora Digital A/S

Mobil: +45 22 22 73 01
Mail: tj@tangora.dk


Thomas indledte sin karriere med afsætnings- og IT relaterede opgaver i en af Danmarks største industrivirksomheder, og har blandt andet været udstationeret i Tyskland.

I år 2000 indleder han sin løbebane inden for CMS, hvor han som konsulent og rådgiver har været øverste ansvarlig for flere hundrede CMS-projekter. Han er således en af de mest erfarne personer indenfor afsætningsrelaterede discipliner og CMS i Danmark og internationalt.

I 2005 påbegyndte Thomas Jacobsen sit arbejde hos Tangora, hvor han er kommercielt ansvarlig for virksomhedens afsætning.

BESTYRELSESMEDLEM

 

Jan Betzer Pedersen
CEO og Partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 40 56 44 10
Mail: jpe@CESCOM.dk

Først stiftede Jan bekendtskab med HA på AU i Herning. I 2004 blev han færdig med skatterevisoruddannelsen – en 7-årig specialistuddannelse inden for regnskab, jura og skatteret. Sideløbende med skatterevisoruddannelsen underviste Jan i en årrække i IT på Erhvervsskolerne i Aars.

Jan har været ansat hos CESCOM siden 2004 og har i de mange år opnået stor erfaring med administration og regnskab, hvilket han i det daglige bruger til fortsat at udvikle CESCOMs forretning. Hans store erfaring kommer nu virksomheden til gavn, når han som CEO står for ledelse, strategi og økonomi, hvor han med sikker hånd kobler forretningsgange, cost benefit, ROI og ikke mindst IT sammen.

BESTYRELSESMEDLEM

Rasmus Østergaard Treumer
CSO og Partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 28 39 41 99
Mail: rot@CESCOM.dk

Alle er gode til noget, men ingen er bedst til alt. Og dog… Rasmus er helt klart bedst til at sælge; sælge løsninger, sælge idéen, sælge sig selv. Som partner i CESCOM har han efterhånden mange års erfaring fra IT-branchen, og dét kan mærkes. Han er noget så sjældent som en sælger, man kan stole på. Han er tillidsvækkende, engageret og sætter den personlige kundekontakt højt.

Rasmus er oprindeligt uddannet hos Skat med speciale i regnskab og revision, og i 2003 var han med til at stifte CESCOM.

Gennem årene har Rasmus gennemført talrige certificeringer (Microsoft, HP, Cisco, TrendMicro mm.), og han er i dag en af Danmarks bedste inden for opbygning og optimering af IT-infrastruktur.

Hans nyeste fokusområde er Microsoft Cloud løsninger herunder Office 365, Azure og Endpoint manager. Det er et område under rivende udvikling, og som medlem af Microsoft Cloud Community er Rasmus altid med der hvor det sker.