Direktion

VI UDFØRER BESTYRELSENS MÅLSÆTNINGER

Direktionen i CESCOM gennemfører målrettet den strategi der er lagt for dagen, fra bestyrelsens side.

Dette gælder såvel de operationelle målsætninger, samt ønsket om at udbrede en yderst kundeminded kultur i virksomheden. En kultur hvor kunden er i centrum og hvor professionalisme i det daglige arbejde, er en selvfølge og naturlig tilgang til tingene. Dette mantra gælder fra fejedreng til direktør.

CEO

 

Jan Pedersen
CEO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 40 56 44 10
Mail: jpe@CESCOM.dk

Jan blev i 2004 færdig med skatterevisoruddannelsen - en 7-årig specialistuddannelse inden for regnskab, jura og skatteret. Inden denne uddannelse stiftede Jan bekendtskab med HA på AU Herning.

Sideløbende med uddannelsen, har Jan i en årrække undervist i IT på Erhvervsskolerne i Aars, inden CESCOM blev grundlagt.

Jan har været ansat hos CESCOM siden 2004 og har i de mange år opnået stor erfaring med administration og regnskab. Han har et bredt kendskab til forretningsgange, cost benefit, ROI og ikke mindst IT.  Efter at have arbejdet med udvikling af CESCOM i en årrække, er Jan nu blevet en del af salgsteamet. Hans store erfaring flytter således fra kontoret til landevejen, hvor den i langt højere grad kommer CESCOM’s kunder til gode. I mødet med kunderne opleves Jan som professionel, dedikeret og vigtigst af alt: Han ved hvad han taler om.

CSO

Rasmus Østergaard Treumer
CSO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 28 39 41 99
Mail: rot@CESCOM.dk

Alle er gode til noget, men ingen er bedst til alt. Og dog… Rasmus er helt klart bedst til at sælge; sælge løsninger, sælge idéen, sælge sig selv. Som partner i CESCOM har han efterhånden mange års erfaring fra IT-branchen, og dét kan mærkes. Han er noget så sjældent som en sælger, man kan stole på. Han er tillidsvækkende, engageret og sætter den personlige kundekontakt højt.

Rasmus er oprindeligt uddannet hos Skat med speciale i regnskab og revision, og i 2003 var han med til at stifte CESCOM, hvor han i dag arbejder udelukkende som konsulent og sælger.  

Gennem årene har Rasmus gennemført talrige certificeringer (Microsoft, HP, Cisco, TrendMicro mm.), og han er i dag en af Danmarks bedste inden for opbygning og optimering af IT-infrastruktur.

Hans nyeste fokusområde er Microsoft Cloud løsninger herunder Office 365, Azure og Intune. Det er et område under rivende udvikling, og som medlem af Microsoft Cloud Community er Rasmus altid med der hvor det sker.

CTO

 

Tom Pedersen
CTO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 29 60 02 36
Mail: tpe@CESCOM.dk

Tom har siden 2002 arbejdet som teknisk direktør hos CESCOM, og har således mange års erfaring med CESCOMS´ produkter; særligt hardware.

Kernekompetencerne ligger især inden for sammensætning af de rigtige komponenter til en given opgave - herunder opbygning af servere og konfiguration af større og mindre netværk.

Tom har gennem årene været med til at udvikle flere nye nicheprodukter, herunder sikringsløsninger til pengeautomater.


Tom er typen, der virkelig brænder for sit arbejde, og når han går i gang med en opgave, kan man være 100 % sikker på, at den bliver udført til perfektion.