Direktion

VI UDFØRER BESTYRELSENS MÅLSÆTNINGER

I sit virke fokuserer direktionen på at gennemføre strategien og de operationelle målsætninger der er udstukket af bestyrelsen.

 Direktionen har desuden fokus på at udbrede en kundemindet kultur i alle hjørner af virksomheden – en kultur hvor professionalisme i det daglige arbejde er en selvfølge for alle medarbejdere, fra fejedreng til direktør.

 

CEO

 

Jan Betzer Pedersen
CEO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 40 56 44 10
Mail: jpe@CESCOM.dk

Først stiftede Jan bekendtskab med HA på AU i Herning. I 2004 blev han færdig med skatterevisoruddannelsen – en 7-årig specialistuddannelse inden for regnskab, jura og skatteret. Sideløbende med skatterevisoruddannelsen underviste Jan i en årrække i IT på Erhvervsskolerne i Aars.

Jan har været ansat hos CESCOM siden 2004 og har i de mange år opnået stor erfaring med administration og regnskab, hvilket han i det daglige bruger til fortsat at udvikle CESCOMs forretning. Hans store erfaring kommer nu virksomheden til gavn, når han som CEO står for ledelse, strategi og økonomi, hvor han med sikker hånd kobler forretningsgange, cost benefit, ROI og ikke mindst IT sammen.

 

CSO

Rasmus Østergaard Treumer
CSO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 28 39 41 99
Mail: rot@CESCOM.dk

I 2003 var Rasmus med til at stifte CESCOM. Rasmus er oprindeligt uddannet hos Skat med speciale i regnskab og revision.

Som partner i CESCOM har Rasmus oparbejdet mange års erfaring fra IT-branchen, og han har gennemført talrige certificeringer, bl.a. Microsoft, HP, Cisco og TrendMicro. Rasmus’ fokusområde er Microsoft Cloud løsninger, herunder Office 365, Azure og Endpoint manager. Det er områder under rivende udvikling, og som medlem af Microsoft Cloud Community er Rasmus altid med der, hvor det sker.

Rasmus en af Danmarks bedste inden for opbygning og optimering af IT-infrastruktur. Ingen opgave er for stor eller kompleks for Rasmus, han finder altid den bedste løsning til vores kunder.

CPO

 

Tom Pedersen
CPO og partner CESCOM IT A/S

Mobil: +45 29 60 02 36
Mail: tpe@CESCOM.dk

Siden 2002 har Tom arbejdet som teknisk direktør hos CESCOM, så han har mange års erfaring med CESCOMs produkter, særligt hardware. Tom har gennem årene været med til at udvikle flere nye nicheprodukter hos CESCOM, fx sikringsløsninger til pengeautomater.

Toms kernekompetencer ligger inden for sammensætning af de rigtige komponenter til en given opgave - herunder opbygning af servere og konfiguration af større og mindre netværk.

Tom er typen, der virkelig brænder for sit arbejde, og aldrig gør noget halvt. Når Tom går i gang med en opgave, kan vores kunder være 100 % sikre på, at den bliver udført til perfektion.