SYSTEMADMIN ELLER 2ND/3RD LEVEL IT SUPPORTER

CESCOM SØGER EN NY KOLLEGA, TIL JOBBET SOM IT-KONSULENT, I SERVICEAFDELINGEN HOS CESCOM.

DINE PRIMÆRE OPGAVER
Som IT-konsulent i service tager du dig af den daglige drift, vedligehold og udvikling af kundens IT-systemer. Du får derfor i høj grad ansvar for god og hensigtsmæssig
drift.


Som en del af serviceafdelingen kommer du til at være kundernes ”IT afdeling”, dvs. at du kommer til at varetage onsite samt remote support. Det vil typisk være drift af kundens infrastruktur som servere, netværk og tilhørende komponenter, hertil kommer support til slutbrugerne.


DINE TEKNISKE FÆRDIGHEDER
Dine tekniske færdigheder er som udgangspunkt brede, og du må meget gerne have arbejdet med forskellige serverteknologier- og netværk, både software og hardware.
Vores kunder har en bred vifte af systemer som f.eks. Windows servere, VMware, Cloud (primært Azure), Cisco, HP, Unifi etc.


Arbejdsopgaverne varierer fra kunde til kunde. Mange opgaver løses remote, enten fra vores kontor i Aars eller hjemme. Der vil dog også forekomme onsite besøg hos
vores kunder. Det er ikke et krav, at du har certificeringer, men du må meget gerne have lysten til at udvikle dig og evt. tage nogle certificeringer.

HVEM ER DU?
Som kollega og konsulent skal du være omgængelig, og have lyst til daglig kontakt med mange forskellige personer, både internt og eksternt. Vi lægger i høj grad vægt på det kollegiale, og har flere sociale arrangementer i løbet af året, både for de ansatte
og deres familier. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der er ikke forskel på at være konsulent, logistik medarbejder eller leder, vi kommunikerer direkte på tværs af afdelinger og funktioner.


HVEM ER VI?
Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter vi IT-infrastrukturløsninger med fokus på Microsofts Cloud- produkter. Vi tager hånd om alle IT-relaterede værktøjer og services – alt fra fiberforbindelse, telefoni, licensering, serverfarm, hardware/software til sikkerhed mv. Parløbet med Microsoft er stærkt - vi er Guld og CSP Tier 1 Partner, som nogle af de meget få, udvalgte i Danmark. CESCOMs hovedsæde ligger i nordjyske Aars, tæt på Aalborg.


ER DU BLEVET NYSGERRIG?
Kan du se dig selv som vores nye IT konsulent, så send os din ansøgning og CV, gerne med foto, og fortæl hvordan du kan være med til at gøre en forskel hos os med dine kvalifikationer. Mail til: job@CESCOM.dk

Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte COO, Mikael Vernersen på tlf. 60 23 11 32.
Opstart hurtigst muligt, vi tager løbende ansøgere ind til samtale.
Hent PDF version her