Søger I en pålidelig IT-leverandør, der kan løfte hele opgaven?

Så er du landet det rigtige sted vi dækker hele platformen på Microsoft og Cloud - og vi er specialister i IT-sikkerhed, IT-infrastruktur og It-drift.

Hos CESCOM er vi specialister i alt det, som I har brug for i forbindelse med jeres IT-infrastruktur og IT-sikkerhed, herunder naturligvis også selve driften, uanset om I foretrækker on-premise, hybrid eller cloud.

Går I cloud-vejen på en Microsoft-platform, så er du også kommet til de rette! CESCOM er en af de få CSP-forhandlere i Danmark. Det betyder, at vi har et tæt og omfattende samarbejde med Microsoft, som blandt andet omfatter, at vi er Cloud Platform Gold Partner på Microsoft Azure og tilbyder Microsoft Premier Support til alle vores cloud-kunder.

Microsoft services - oversigt

Tag et kig og få et overblik over hvilke muligheder du har indenfor Microsofts løsnings univers, og er du i tvivl om hvad der passer bedst til din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores eksperter. Vi hjælper gerne med at finde løsningen, der optimere din drift og giver mening på bundlinjen.

Microsoft Azure