IT-drift services

HVORFOR IT-DRIFT HOS CESCOM?

Hos CESCOM leverer vi den bedste ydelse til den bedste pris, både inden for IT-infrastruktur og cloud. Hverken mere eller mindre. 

Filosofien bag vores driftsydelser er lige så enkel, som den er effektiv: Vi procesoptimerer og standardiserer alt det vi kan, og samtidig bringer vi kompleksiteten ned på almindeligt menneskeniveau. Det er for dyrt, for komplekst og for risikabelt at lave en 100 % specialtilpasset løsning, når man i stedet kan få en standardiseret 90 % løsning out of the box, som bare fungerer – til en tredjedel af prisen.

Vi anvender en række analyseværktøjer, vi har udviklet, til at undersøge og vurdere alle IT-relaterede værktøjer og services i jeres virksomhed. Resultatet er stort set altid til jeres fordel – nemlig, at der er processer der kan optimeres, værdi der kan skabes, og besparelser at opnå.

”Hos CESCOM behøver det ikke nødvendigvis at være den store forkromede løsning, men derimod den der passer til behovet”
- Jesper Petersen, IT-ansvarlig hos AIRMASTER.

Læs hele historien om AIRMASTER her

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

IT-DRIFTSAFTALE

Med en driftsaftale med CESCOM står du og din virksomhed stærkere i den daglige drift af IT. Både hvad angår forebyggelse, vedligeholdelse, og hjælp ved fejl og nedbrud.

En driftsaftale med CESCOM giver større fleksibilitet og effektivitet, da al vedligeholdelse af IT-strukturen bliver klaret løbende uden bekymringer for jer. Du får i stedet frihed til at fokusere på at drive og udvikle jeres virksomhed.

BACKUP

Jeres virksomheds data – mails, produktionsdata, økonomidata mv. – er det mest forretningskritiske i virksomheden. Sørg derfor for at have en sikker backup, så I hurtigt kan genskabe data. Og sørg også for, at I har en automatiseret backup-rutine der løbende sikrer jeres data, uden at du skal bekymre dig om det.  

NETVÆRKSOVERVÅGNING

CESCOM tilbyder at monitorere jeres servere og netværk. 


Alle tilsluttede servere og netværksenheder bliver overvåget af vores 1. level supportafdeling via storskærm 24/7, og udenfor almindelig kontortid via konsulenternes telefoner. Ved fejl eller uregelmæssigheder vil vores konsulenter kontakte jer for at få løst fejlen.


VORES PARTNERSKABER


 

 

SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om IT-drift, og finde ud af om det er din nye vej frem. Så kontakt Kristian eller Rasmus, vores førende eksperter når det kommer til IT-drift.

SALES

OPERATIONS