IT-drift services

HVORFOR IT-DRIFT HOS CESCOM?

Hos CESCOM leverer vi den bedste ydelse til den bedste pris, både inden for IT-infrastruktur og cloud. Hverken mere eller mindre. 

Filosofien bag vores driftsydelser er lige så enkel, som den er effektiv: Vi procesoptimerer og standardiserer alt det vi kan, og samtidig bringer vi kompleksiteten ned på almindeligt menneskeniveau. Det er for dyrt, for komplekst og for risikabelt at lave en 100 % specialtilpasset løsning, når man i stedet kan få en standardiseret 90 % løsning out of the box, som bare fungerer – til en tredjedel af prisen.

Vi anvender en række analyseværktøjer, vi har udviklet, til at undersøge og vurdere alle IT-relaterede værktøjer og services i jeres virksomhed. Resultatet er stort set altid til jeres fordel – nemlig, at der er processer, der kan optimeres, værdi der kan skabes, og besparelser at opnå.

Book et møde med en af vores kyndige rådgivere - Over telefon, hos jer eller hos os, det er op til dig!

Se flere af vores kunder fortælle om deres IT-drift løsning hos CESCOM her

HVAD SIGER VORES KUNDER?

”Blå Kors har ikke, og skal ikke have alle de nødvendige IT-kompetencer i huset. Vi valgte CESCOM, fordi hele tænkningen med skyen er deres kerneopgave, og det er der stor tryghed i for os.  Vi sætter vores lid til, at CESCOM peger os derhen, hvor vi skal rette blikket IT-mæssigt, fortæller os om de tekniske muligheder og guider os i, hvilke muligheder vi bør udnytte,” 

 

- Helle Autzen, Økonomi- og IT-chef hos Blå Kors Danmark.

Læs hele blå kors' case her

”Jeg er meget overrasket og imponeret over, at det kunne gå så hurtigt. CESCOM havde sat en mand på projektet, som fulgte det fra start til slut, og det var han rigtig dygtig til,” siger Tommy. ”I løbet af meget kort tid havde vi det første bud på opsætning i Azure, så IT-afdelingen kunne begynde at teste – og allerede 2. gang CESCOM laver restore, er det hele, som det skal være, så vi kan skifte over til Azure.”

- Tommy Andersen, IT Chef hos Brandt Revision

Læs hele Brandt revision og rådgivnings case her og se hvordan det lykkedes at komme i skyen på blot 3 måneder

Ring til vores support når du har brug for det - vi har telefonen åben 24/7/365

"Det er en stor beslutning af skifte IT-leverandør. Når vi outsourcer, forventer vi at få modspil fra en serviceminded og proaktiv leverandør. Og det får vi fra CESCOM,”

Vil du have en leverandør som kender DNA'en i din forretning?

”CESCOM kom med en helt anden angrebsvinkel på tingene, end vi har oplevet hos andre leverandører. De lyttede mere til mine behov og var meget opmærksomme på, at første prioritet var, at migreringen til skyen skulle ske hurtigt.”

Vil du have en overskuelig faktura med fair timepriser?

"Vores løsning er meget overskuelig, jeg ved præcis hvad jeg betaler for. Ingen skjulte gebyrer eller andre ubehagelige overraskelser"

-Eigil Winkler, økonomichef og IT-ansvarlig hos Hauge Gruppen

-Tommy Andersen, IT Chef hos Brandt Revision

- Flemmeng Wittenberg, administrationschef hos Hydro-X

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

IT-DRIFTSAFTALE

Med en driftsaftale med CESCOM står du og din virksomhed stærkere i den daglige drift af IT. Både hvad angår forebyggelse, vedligeholdelse, og hjælp ved fejl og nedbrud.

En driftsaftale med CESCOM giver større fleksibilitet og effektivitet, da al vedligeholdelse af IT-strukturen bliver klaret løbende uden bekymringer for jer. Du får i stedet frihed til at fokusere på at drive og udvikle jeres virksomhed.

BACKUP

Jeres virksomheds data – mails, produktionsdata, økonomidata mv. – er det mest forretningskritiske i virksomheden. Sørg derfor for at have en sikker backup, så I hurtigt kan genskabe data. Og sørg også for, at I har en automatiseret backup-rutine, der løbende sikrer jeres data, uden at du skal bekymre dig om det.  

NETVÆRKSOVERVÅGNING

CESCOM tilbyder at monitorere jeres servere og netværk. 


Alle tilsluttede servere og netværksenheder bliver overvåget af vores 1. level supportafdeling via storskærm 24/7, og udenfor almindelig kontortid via konsulenternes telefoner. Ved fejl eller uregelmæssigheder vil vores konsulenter kontakte jer for at få løst fejlen.

”Hos CESCOM behøver det ikke nødvendigvis at være den store forkromede løsning, men derimod den der passer til behovet”
- Jesper Petersen, IT-ansvarlig hos AIRMASTER.

Læs hele historien om AIRMASTER her


VORES PARTNERSKABER


SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om IT-drift, og finde ud af om det er din nye vej frem. Så kontakt Tommy eller Rasmus, vores førende eksperter når det kommer til IT-drift.

SALES

OPERATION