CSAT Sikkerhedsanalyse

Vil du gerne have overblikket over, hvordan jeres virksomhed står i forhold til Cybersikkerhed?

I en tid, hvor ransomware, DDoS attacks og phishing fortsat rammer flere og flere virksomheder, er det kritisk at kende niveauet af cybersikkerhed og løbende vurdere, hvilke tiltag der bør gøres.

Med CSAT (Cyber Security Assessment Tool) giver CESCOM jer en sikkerhedsanalyse med det fulde overblik. Herefter hjælper vi jer med at udarbejde en handlingsplan baseret på de observationer og quickwins rapporten viser. Sidst, men ikke mindst giver vi jer input til arbejdet med en mere langsigtet cybersikkerhedsstrategi.

 

4 enkle step til et databaseret IT-sikkerhedsoverblik

Med udgangspunkt i de globalt anerkendte sikkerhedskontroller (CIS) samt opsamlet data fra jeres IT-miljø, giver CSAT-rapporten en vurdering af jeres nuværende situation samt konkrete mulighed for udbedringer.

Sådan fungerer en CSAT sikkerhedsanalyse

CSAT softwaren installeres af CESCOM på en server i jeres miljø, og data opsamles herefter fra:

  •  Klienter og servere
  •  (Azure) Active Directory
  •  SharePoint settings og filer (online og on-premises)
  • Microsoft 365


Et spørgeskema omhandlende jeres organisatoriske IT-sikkerhed gennemgås og besvares af den/de IT-sikkerhedsansvarlige, hvorefter det samlede datagrundlag bruges til at udforme CSAT-rapporten.
Ved CSAT Full Scan består spørgeskemaet af CIS v7 kontroller.

Som en del af sikkerhedsanalysen gennemgår CESCOM resultatet af rapporten med jer, og hjælper jer i gang med den videre plan for jeres cybersikkerhed. Efter aftale laver vi også gerne en mere formel præsentation af rapporten og dens indhold, for f.eks. C-level, bestyrelse mfl., som har behov for, på et mindre teknisk grundlag, at forstå virksomhedens nuværende sikkerhedsniveau. Dette aftales særskilt for det enkelte forløb.

 

Del indhold her