Windows 10 Enterprise

Det mest sikre Windows nogensinde

Windows 10 Enterprise tilføjer førsteklasses sikkerheds- og administrationsfunktioner som er specielt designet til større virksomheder. Windows 10 Enterprise giver din virksomhed mulighed for at være produktiv overalt med indbygget sikkerhed og fleksibilitet som følger med virksomhedens vækst. Det hele med omkostningseffektive funktioner til at administrere og beskytte dine systemer og data.

 Windows 10 er mere sikker, mere personlig og mere produktiv.

ET WINDOWS DER ER MERE SIKKER

 At imødekomme moderne sikkerhedsstrussler sætter store krav til virksomheds operativsystem. I Windows 10 findes der en indbygget og pålidelig anitivirusbeskyttelse. Windows Defender Antivirus leverer omfattende, igangværende og real-time beskyttelse mod softwaretrusler som virus, malware og spyware på tværs af e-mail, apps, skyen og internettet. Windows 10 gør det nemt ved automatisk at kontrollere de nyeste opdateringer. Du får nye funktioner og seneste sikkerhedsforbedringer for at sikre, at du altid er beskyttet i en online verden.

Derudover har du med en Windows 10 Enterprise licens mulighed for at tilkøbe yderligere sikkerhed med Microsoft Advanced Threat Protection, som er en cloudbaseret e-mailfiltreringsservice som ud fra maskinlæringsteknikker beskytter din mail mod avancerede trusler.