Microsoft Azure

CLOUD FOR MODERNE VIRKSOMHEDER

MICROSOFT AZURE ER JERES PROFESSIONELLE DATACENTER I SKYEN – TIL EN BRØKDEL AF PRISEN

Med cloud køber du dig ind i et professionelt datacenter-setup med alle tilhørende ydelser hos en af markedets store spillere. Samtidig er cloud signifikant billigere end traditionel IT, typisk 30-50 %, pga. de stordriftsfordele, som opnås i de meget store datacentre. Test din besparelse i vores Azure beregner og find din pris på Azure.

 

Azure er Microsofts datacenter i skyen. Microsoft har gennem tiden investeret mere end 120 mia. kr. i deres datacenter-infrastruktur og opnået enorme stordriftsfordele. Stordriftsfordele, som i sidste ende betyder lavere priser til jeres virksomhed.

Med Azure er det nemt og fleksibelt for dig at opbygge, installere og administrere jeres data, softwaresystemer og applikationer. Azure er skalérbart. Det betyder, at du let kan skrue op og ned, alt efter behov for serverkraft og dataopbevaring. I betaler efter forbrug på minutbasis.

Det er nemt for dig at tilføje nye, virtuelle servere i jeres miljø. På få minutter kan du starte og stoppe servere efter behov, fx ved store beregningsopgaver eller brugerbelastning på forskellige tider af døgnet. Med andre ord betaler I kun for de ressourcer, I har brug for i den givne situation.

Andre fordele ved Microsoft Azure er fx:

 • Cloud er typisk 30-50 % billigere end traditionel IT.
 • Kan integreres i virksomhedens nuværende IT-setup i en hybrid løsning.
 • Hurtigt en-til-en migrering af virtuelle maskiner.
 • Data og IT-tjenester kan lagres i skyen, så I sparer fysiske servere.
 • Adgang til data hvor som helst med internetadgang.
 • Oppetid på 99,95 %
 • Fuld kontrol over jeres data – jeres data er jeres ejendom.

"Vi har ikke fortrudt valget af Azure, og det fungerer rigtig godt. CESCOM kunne hurtigt, effektivt og kompetent levere den løsning, vi skulle bruge."
- Tue Steensgaard, Arcon-Sunmark

Læs mere om hvorfor Arcon-Sunmark valgte Azure her


HVORDAN KAN ET CLOUD SETUP SE UD?
EKSEMPLER PÅ IT-INFRASTRUKTUR I SKYEN

Der findes mange forskellige services i Microsoft Azure. Nogle af de klassiske løsningsmodeller er fx:

Keep it simple - SaaS

Software-as-a-Service er løsninger, hvor brugerne kan oprette forbindelse til services, der kører direkte i Microsoft Azure, og hvor hele infrastrukturdelen drives centralt på en cloud-baseret løsning hos Microsoft. SaaS-løsninger kunne eksempelvis være EMS, Office 365, SQL og Apps.

Traditionel infrastruktur - IaaS

Infrastructure-as-a-Service er et traditionelt infrastruktur-miljø, som er bygget op med forskellige roller, muligheder for load balancing osv. på virtuelle servere – som du kender det fra et on-premise miljø. Til forskel fra on-premise er der dog ingen investering i servere, serverplacering, strøm, køling, likviditetsbinding mv, når I går i skyen, da du lejer serverkraft og dataopbevaring efter behov.


AZURE OMFATTER FX OGSÅ BACKUP, DISASTER RECOVERY OG SKALERBARE SQL-DATABASER

SQL
Her kan I blandt andet drage fordel af at udnytte ressourcerne til mange databaser i en elastisk SQL, som selv regulerer ressourcerne til de enkelte databaser.

BACKUP
Du kan nemt foretage backup til Azure, både fra lokalt miljø, NAS og i Azure. Det er nemt at indstille retention, og I kan køre med redundant backup op til 6 gange, både i lokale og georedundante datacentre.

DISASTER RECOVERY
Med disaster recovery kan du genskabe backup på et øjeblik. Du kan kombinere backup med lokale løsninger, hvis I kører hybrid, så genskabelse sker hurtigt. Du kan også lave failover og orkesterløsninger i Azure.

Arbejde nemt hjemmefra med Azure Virtual Desktop

 

Microsoft har gjort det nemt at arbejde hjemmefra via Azure Virtual Desktop. Løsningen fungerer perfekt sammen med Teams og hjælper dig og din virksomhed med at arbejde hjemmefra på en nem og enkel måde. Læs mere Om Azure Virtual Desktop her 

KOM I GANG MED CLOUD - AZURE 2GO

Med Azure2Go er det nemt at komme i gang med cloud – vi hjælper dig hele vejen. I fællesskab udruller vi en køreplan for, hvordan du bedst kommer i gang med cloudbaseret IT-infrastruktur hos jer.

 • Vi analyserer jeres nuværende IT-infrastruktur, både hardware og software, og vurderer hvilke af de eksisterende systemer der – fra et økonomisk og teknologisk synspunkt – bør flyttes til Azure.
 • Vi etablerer den basale infrastruktur.
 • Vi hjælper med at etablere de første servere i Azure og flytte workloads hertil.
 • Vi tilbyder en 'managed service' af de workloads der flyttes, til en pris på 350 kr. pr. server pr. måned.
 • Premium kunder tilbydes 4 dages Azure-træning.

SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om Azure, og finde ud af om det er din nye vej frem? Så kontakt Anders eller Rasmus, vores førende eksperter når det kommer til Azure. 

SALES

OPERATION

Del indhold her