MICROSOFT 365

MICROSOFT 365 ER OFFICE 365, WINDOWS 10 OG ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY I ÉN SAMLET PAKKE

Microsoft 365 samler værktøjerne i Office 365, funktionerne i Windows 10 og sikkerheden i Enterprise Mobility + Security (EMS) i en samlet løsning til både små og mellemstore virksomheder. Hos CESCOM har vi arbejdet i dybden med Microsoft live-miljøer gennem mange år, så vi ved kort sagt, hvad vi har med at gøre.

 

 

”Før vi skiftede til Microsoft 365, brugte vi en stor andel af vores samlede IT-budget på licenser og drift. I dag bruger vi vores IT-budget meget smartere, nemlig med hovedfokus på udvikling i stedet for drift og licensomkostninger. Og det er nemt at skrue op og ned på både licenser og drift, så vi kun betaler for det, vi bruger.”

- Helle Autzen, Blå Kors

Læs om hvordan Blå Kors IT-hverdag er blevet nemmere her

OFFICE 365

Det er nemt at have Office 365 med overalt, uanset om du er på farten eller sidder på kontoret. Med Office 365-apps har du adgang til dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle enheder, og du har altid de nyeste versioner af Office-programmerne lige ved hånden.

Læs mere om Office 365 her

ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY

Jeres medarbejdere forventer selvfølgelig, at de kan arbejde hvor som helst og når som helst – og fra PC, tablet eller mobiltelefon alt efter, hvad der passer bedst. Det stiller særlige, sikkerhedsmæssige udfordringer, som du håndterer med Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS).

Læs mere om Enterprise Mobility her

WINDOWS 10

Windows 10 er det mest sikre Windows nogensinde. Windows 10 giver din virksomhed fleksible og omkostningseffektive funktioner til at administrere og beskytte jeres systemer og data. Blandt andet sørger Windows 10 for at starte PC’er sikkert op ved kun at køre software med tillid til under opstart. Derudover beskytter Windows 10 virksomhedens data gennem bruger- og app-adgange, I selv definerer.

 Læs mere om Windows 10 her

FLERE MICROSOFT 365 LØSNINGER

Microsoft 365 pakken er tilgængelig i flere versioner fx. Business Premium, Enterprise E3 og Enterprise E5. Nedenfor kan du få overblik over indholdet i de tre versioner. For fuld sikkerhed anbefaler vi en E3 eller E5 pakke.

Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder med Microsoft 365. Vi har gennemført et utal af succesfulde migreringer og har gennem tiden udviklet vores egne skabeloner og scripts, som sikrer hurtig og smidig udrulning.

MICROSOFT 365
BUSINESS PREMIUM 

 

KR. 138,50 

(Pris ved årlig binding)

Tjenester:

            

MICROSOFT 365
E3

 

KR. 263,60 

(Pris ved årlig binding)

Tjenester:

            

MICROSOFT 365
E5

 

KR. 401,10 

(Pris ved årlig binding)

Tjenester:

            

Del indhold her