Microsoft Office 365

OFFICE 365 - HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST, OG PÅ BÅDE PC, TABLET OG MOBIL

Det er nemt at have Office 365 med overalt, uanset om du er på farten eller sidder på kontoret. Med Office 365-apps har du adgang til dine dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle dine enheder, og du har altid de nyeste versioner af Office-programmerne lige ved hånden.

Hver bruger kan have sin licens på op til 5 enheder (bærbar, mobil, tablet, PC & Mac).

"CESCOM kender produkterne og har prøvet det før, dermed kender de også faldgruberne, hvilket giver sikkerhed hos os som kunde."
- Brian Andersen, Brdr. Hosbond.

Læs mere om hvordan Office 365 har sparet tid og ressourcer hos Brdr. Hosbond her 


DE BEDSTE O365 VÆRKTØJER TIL MOBILE MEDARBEJDERE

Med Office 365 får du de bedste værktøjer til jeres virksomhed: Office-programmer, mail og kalender, onlinemøder, fildeling, videohåndtering samt sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Det er nemt og ligetil at komme i kontakt med kunder og kolleger med kommunikationsværktøjer som mail, chat og videomøder. Giv jeres mail et professionelt udtryk med virksomhedens navn som domænenavn og skab genkendelse hos kunder og forretningspartnere. Alle værktøjerne i Office 365 arbejder sammen på tværs af enheder, så det bliver nemmere for jer at få løst opgaverne, uafhængig af tid og sted.

FÅ PROFESSIONEL E-MAIL, KALENDER OG KONTAKTER DIREKTE PÅ JERES PC´ER, TELEFONER OG BROWSERE MED EXCHANGE 

Med Exchange Online og værtsbaseret mail på Microsofts servere kan I arbejde mere intelligent, uanset hvor I befinder jer. Exchange Online kører jeres e-mail på Microsofts globalt redundante servere, som er beskyttet af anti-malware- og anti-spamfiltre. Det er med til at sikre jeres digitale postkasse. Funktioner til genoprettelse efter nedbrud, ekspertovervågning døgnet rundt, og døgnsupport på IT-niveau sikrer, at jeres mail altid fungerer. I får opgaverne fra hånden og reducerer spildtid.

SHAREPOINT GØR DET NEMT AT SAMARBEJDE OG DELE INFORMATIONER OG DOKUMENTER

SharePoint Online er den nye måde at arbejde sammen på. SharePoint funger som jeres intranet, hvor I nemt deler virksomhedsinformation, fælles kalendere, opgaver og meget mere. SharePoint Online introducerer nye måder til at dele jeres arbejde og arbejde sammen, organisere projekter og teams, og finde personer og oplysninger. Det hele foregår selvfølgelig lige nemt, uanset om den enkelte benytter PC, tablet eller mobiltelefon som arbejdsredskab.

 

 

SKYPE FOR BUSINESS TIL OPKALD, MØDER, VIDEO OG DELING - ALT SAMMEN INTEGRERET MED OFFICE 

Office integreret med Skype for Business giver jer mulighed for professionelt samarbejde og professionelle møder. Planlæg Skype-møder og få vist chathistorik i Outlook, eller start møder direkte fra Word og PowerPoint for at præsentere det, du arbejder med.

OFFICE 365 - FÅ ADGANG TIL DE VELKENDTE VÆRKTØJER FRA
OFFICE-PAKKEN

Microsoft Office 365 ProPlus indeholder alle de velkendte værktøjer, som du bruger hver dag.  Microsoft Office Web Apps, som er en del af de fleste Office 365-planer, gør det nemmere at arbejde i skyen, fordi I kan åbne Word-, Excel-, PowerPoint- og OneNote-dokumenter direkte i webbrowseren.

Microsoft Office ProPlus er den kendte Office-pakke, som er en del af de større planer i Office365. Heri er inkluderet 5 licenser, der kan bruges på 5 forskellige enheder pr. licens.

 

HVAD KOSTER OFFICE 365?

Office 365 findes i flere pakkeløsninger, så det er let at finde den løsning der dækker jeres virksomheds behov for funktionalitet. 
Her er samlet de klassiske pakker, deres indhold og pris.

MICROSOFT 365 
BUSINESS BASIC 

 

KR. 37,80 

 PR. BRUGER / PR. MDR. m. årlig binding

 

Tjenester

    

MICROSOFT 365 
BUSINESS STANDARD

 

KR. 78,70 

 PR. BRUGER / PR. MDR. m. årlig binding

 

Office programmer

        

Tjenester

       

1 TB Ondrive lager
Max 300 brugere 

OFFICE 365
ENTERPRISE E3 

 

KR. 168,40

 PR. BRUGER / PR. MDR. m. årlig binding

 

Office programmer

        

Tjenester

       

Sikkerhed 

 

Ubegrænset Ondrive lager
Ubegrænset antal brugere
Dual User Rights på Office, SharePoint og Skype

 

SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om Office 365, og finde ud af om det er din nye vej frem. Så kontakt Anders eller Bo, vores førende eksperter når det kommer til Office 365.

SALES

OPERATIONS

Del indhold her