Windows 10 Enterprise

HAR I BRUG FOR AVANCERET SIKKERHED OG ADMINISTRATION, SÅ ER DET WINDOWS 10 ENTERPRISE, DU SKAL VÆLGE

Sikkerheds- og administrationsfunktionerne i Windows 10 Enterprise er specielt designet til større virksomheder, så I kan være produktive overalt med indbygget sikkerhed og fleksibilitet, der følger med virksomhedens vækst – det hele med omkostningseffektive funktioner til at administrere og beskytte jeres systemer og data.

  

”Det vil være en naturlig ting for os også fremover at vælge CESCOM som partner, da vi vælger at køre det meste i skyen og vælge Office- og Microsoft-standarder.”
- Thomas Fogh, CIO, Lene Bjerre Design.

 

 WINDOWS 10 ENTERPRISE ER DET MEST SIKRE WINDOWS NOGENSINDE

Det stiller store krav til virksomhedens operativsystem, hvis I skal imødekomme den strøm af sikkerhedstrusler, virksomheden hele tiden udsættes for i en online verden.

 I Windows 10 findes der en indbygget og pålidelig anitivirusbeskyttelse. Windows Defender Antivirus leverer omfattende og real-time beskyttelse mod softwaretrusler som virus, malware og spyware på tværs af e-mail, apps, skyen og internettet. Windows 10 kontrollerer automatisk de nyeste opdateringer, så det er nemt for jer hele tiden at være opdateret med nye funktioner og seneste sikkerhedsforbedringer.

 Med en Windows 10 Enterprise licens kan du tilkøbe yderligere sikkerhed med Microsoft Defender for 365 Plan 1. Defender for 365 Plan 1 er en cloudbaseret e-mailfiltreringsservice, som ud fra maskinlæringsteknikker beskytter jeres mail mod avancerede trusler. 

SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om Windows 10, og finde ud af om det er din nye vej frem. Så kontakt Rasmus eller Michael, vores førende eksperter når det kommer til Windows 10.

SALES

OPERATIONS

 

Del indhold her