Windows 11

Vær på forkant med sikkerheden, Windows 11 er lige på trapperne, og vi står klar til at hjælpe jer.

Windows 11 udkommer i slutningen af 2021, og Windows 11 har samme kraft og sikkerhed, som vi kender det fra Windows 10. Når det så er sagt, så sker der virkelig noget. Designet er blevet opdateret, der kommer nye værktøjer, lyde og apps. Der er kælet for hver en detalje, og Microsoft har arbejdet hårdt for, at det nye styresystem giver en god og intuitiv oplevelse på din PC.

Med Windows 11 kan I være produktive overalt og følge med virksomhedens vækst. 

  

”Uanset branche så gælder det, at hvis du ikke er med på digitaliseringen og sidder langt fremme i bussen, så taber du en masse god kadence,
- Jonas Anders Olesen, Partner og Salgs- og Udviklingsdirektør hos NRE Group i Ikast.

 

 WINDOWS 11 BYDER PÅ EN ENDNU BEDRE OPLEVELSE PÅ DE VIRTUELLE SKRIVEBORDE

Som virksomhed skal man holde sig på tæerne i en digital verden - det ved vi, og det ved Microsoft - derfor byder Windows 11 på høj sikkerhed, der kan hjælpe med at værne om virksomheden.

 I Windows 11 findes der, som i forgængeren en indbygget og pålidelig anitivirusbeskyttelse. Windows leverer real-time beskyttelse mod softwaretrusler som virus, malware og spyware på tværs af e-mail, apps, skyen og internettet. Windows 11 holder sig automatisk ajour med nyeste opdateringer, så det er nemt for jer hele tiden at være opdateret både på funktioner og sikkerheden.

Ved du, hvordan sikkerheds billedet er i jeres virksomhed?
Få overblikket med en sikkerhedsanalyse.

 

SPØRG EKSPERTERNE

 

Vil du gerne vide mere om Windows 11, og finde ud af om du kan opgradere. Så kontakt Rasmus eller Michael, vores førende eksperter når det kommer til Windows 11.

SALES

OPERATIONS

 

Del indhold her