Skype for Business Voice

ERHVERVSTELEFONI MED SAMMENHÆNG MELLEM SKYPE OG JERES MOBILTELEFONER

Du kender sikkert allerede de mange muligheder med Skype for Business, fx samtaler med og uden video, videomøder med flere deltagere og skærmdeling. Det er smart, men hvorfor ikke få en løsning, der er endnu smartere? Med Skype for Business Voice beholder I fordelene og mulighederne, du allerede kender fra Skype for Business – men vi kobler det hele sammen med jeres telefoniløsning – både fastnet og mobil – og jeres O365-værktøjer!”CESCOM har utroligt mange kompetencer, som kan løfte de opgaver, vi har behov for at få løftet.” 
Casper Hansen - Technicon

 

INTEGRATION MELLEM SKYPE FOR BUSINESS, MOBILTELEFONER OG FASTNET

Med vores løsning Skype for Business Voice integrerer vi jeres telefoni med jeres Microsoft-løsning, både Office365-delen og Skype for Business-delen. Hvad betyder det så i praksis?

Det betyder, at I kan ringe på kryds og tværs mellem Skype, mobiltelefoner og fastnettelefoner. I kan afholde møder, hvor nogen deltager via deres PC og Skype, og andre ringer ind fra telefon. I kan se, om kollegaen er kalender-optaget eller ej – før I spilder tid på at ringe op. Og så er det i øvrigt ikke nødvendigt at vide, om kollegaen skal ringes op på Skype, mobil eller fastnet – systemet finder selv vej. 

 

SKYPE FOR BUSINESS VOICE ER INTEGRERET ERHVERVSTELEFONI

Skype for Business Voice er en professionel erhvervstelefoniløsning integreret med alle funktionerne i Skype for Business – uanset om I bruger computer, mobil eller en bordtelefon:

UDGÅENDE OG INDGÅENDE OPKALD
DIREKTE FRA SKYPE KLIENTEN 

LIVE STATUS PÅ DINE KOLLEGAER - SE OM DE ER OPTAGET ELLER LEDIG 

SAMTIDIG RINGNING PÅ DIN SKYPE KLIENT, MOBILTELEFON OG BORDTELEFON
SKYPE FOR BUSINESS VOICE INKLUDERER OGSÅ JERES PBX FUNKTIONER

 

 

MULIGHEDER MED SKYPE FOR BUSINESS 

 
PRISER

PBX LICENS
En PBX licens omfatter telefonløsning, call flow, omstillingsbord, receptionist, wallboard og mobil app. Prisen variere alt efter antallet af brugere i løsningen.

For 1-10 brugere er prisen 80 kr. pr. bruger pr. måned. Herefter falder prisen med 10 kr. for hver 10. bruger. Er man over 70 brugere i en løsning, er prisen 15 kr. pr. bruger pr. måned. Uden Office 365 Enterprise E3 tillægges 30 kr. pr. bruger pr. måned. 

 

VoIP

Voice over IP er en såkaldt softfone-løsning, hvor I kan foretage telefonsamtaler over internettet, fx ved udlandsopkald hvor det er dyrere at ringe via fastnet.

Opkaldsafgift 0,20 kr. Opkald fra fastnet 0,08 kr. pr. minut og fra mobiltelefon 0,60 kr. pr. minut. 

 

DATA 
I kan tilkøbe data til mobilabonnementet 'Forbrug', bruges i både DK og EU. Alle pakker er med 4G+ (op til 300/100 MBIT/sekund). Alle priser er pr. bruger pr. måned. 

500 MB               10 GB                50 GB
   50,-                     100,-                 200 ,-

 

 

MOBIL ABONNEMENTER

FORBRUG 

KR. 0

                                PR. BRUGER PR. MÅNED 

 

Fri intern tale
Kr. 0,60/minut
Kr. 0,25 pr. SMS
Kr. 0,20 i opkaldsafgift
Dækker hele EU

FRI TALE 25GB 

KR. 150

                           PR. BRUGER PR. MÅNED 

 

Fri tale
Fri SMS og MMS
25 GB data
Ingen opkaldsafgift
Dækker hele EU

FRI TALE 75GB 

KR. 250

                           PR. BRUGER PR. MÅNED 

 

Fri tale
Fri SMS og MMS
75 GB data
Ingen opkaldsafgift
Dækker hele EU

SPØRG EKSPERTERNE 

 

Vil du gerne vide mere om Skype for Business, og finde ud af om det er din nye vej frem. Så kontakt Anders eller Bo, vores førende eksperter når det kommer til Skype for Business.

SALES

OPERATIONS

Del indhold her