Videoer

Alle Driftaftale Cases Cloud Besparelse Sikkerhed

Hydro-X og CESCOM IT-drift

Hydro-X er en mindre erhvervsvirksomhed, uden et behov for en fuldtids IT ansat. Derfor har de valgt CESCOM som IT-drift partner. Hør Flemming Wittenberg fortælle lidt om, hvad samarbejdet med CESCOM har betydet for deres forretning. Læs mere om IT-drift hos CESCOM her: https://cescom.dk/services/it-drift/

Ballard og CESCOM IT-drift

Hos Ballard Europe, har de Peter Haarstrup som fast konsulent i huset hver uge. Se med i videoen her, og hør hvad det har betydet for Ballard at have en IT-driftaftale hos CESCOM. Læs mere om IT-drift hos CESCOM her https://cescom.dk/services/it-drift/

CESCOM IT's in the Cloud

Vi hjælper danske virksomheder i Skyen.

Læs mere om os her https://cescom.dk/om-os/

CESCOM besparelsesberegner

Se med i videoen her, hvor Bo giver dig en hurtig gennemgang af, hvordan du udfylder vores cloud-beregner, og hvad du finder i den rapport, du efterfølgende får tilsendt. Hurtigt og nemt, hvis vi selv skal sige det! Vil du selv udfylde beregneren? Find den her: https://cescom.dk/beregner

Bruger du SharePoint fuldt ud?

Har du Office 365? Hvis ja, så har du også SharePoint – men bruger du det, og kender du mon alle de værktøjer det gemmer på? Se med her, når Allan Lind, Sales Executive hos CESCOM fortæller lidt om nogle af de funktioner, som han bruger til hverdag. Vil du vide mere om SharePoint, og hvordan du udnytter dets fulde potentiale, så book et møde med Allan her: https://cescom.dk/book-moede/

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/office-365/

Azure SQL, tænd og sluk som det passer dig!

Hos CESCOM tager vi vores egen medicin, så Mie tænder selvfølgelig for en server i skyen, når hun skal lave kvartalsregnskab.

Se her, hvor hurtigt det faktisk går, når du skal bruge en server i skyen. Og smut forbi vores besparelsesberegner, hvis du vil vide mere om, hvad du kan spare ved at tænke skyen ind i dit IT-setup.

Find besparelsesberegneren her: https://cescom.dk/beregner/

Er der penge at hente i skyen?

Med eller uden cloud – vejen til omkostningseffektiv IT-drift er kortere, end du tror.

Stigende omkostninger til IT-drift, ineffektiv administration eller manglende overblik. Kan du også nikke genkendende til, hvordan din arbejdsdag for ofte ædes op af den slags problemstillinger, mens du prøver at finde ud af, om løsningen på problemerne vil være at gå cloud-vejen, outsource jeres IT-drift eller vælge en kombination af de to?

Så er dette webinar relevant for dig!

Microsoft Azure Active Directory

Azure AD kan lyde kompliceret, men det er det faktisk slet ikke. Se med her, hvor Jan Pedersen CEO hos CESCOM fortæller om nogle af de fordele, som du kan få med Microsoft Azure Active Directory.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/ems/

Microsoft Azure Information Protection

Hvordan holder I styr på alt jeres data? Se med her, hvor Jan Pedersen CEO hos CESCOM fortæller om nogle af de fordele, som du kan få med Microsoft Azure Information Protection.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/ems/

Microsoft Advanced Threat Analytics

Opdager du hvis dit login og password bliver stjålet? Se med her, hvor Jan Pedersen CEO hos CESCOM fortæller om nogle af de fordele, som du kan få med Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA).

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/ems/

Microsoft Intune

Har du styr på alle enhederne i din virksomhed? Se med her, hvor Jan Pedersen CEO hos CESCOM fortæller om nogle af de fordele, som du kan få med Microsoft Intune.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/ems/

Undgå at projektarbejdet løber af sporet med Microsoft Teams

Hvor blev den mail af, og hvor gemte vi nu den fil? Er det også spørgsmål du spiller for meget tid på, når du arbejder i projekter?

Hvordan holder du styr på projektarbejde på tværs af de mange forskellige kanaler? Kommunikationen og filerne ligger spredt for alle vinde, og så ryger overblikket lyn hurtigt. Med Microsoft Teams kan du fastholde overblikket, så projektet ikke skrider af sporet.

Projektet får sit eget virtuelle mødelokale – alle projektdeltagere får en nøgle til lokalet, alle opslagstavler og arkivskuffer er fyldt med dette ene projekt, og der står MIS (Må Ikke Slettes) på tavlen. Når I går herind, er det nemt at komme i gang, for der er ingen opsætning, og alle materialer er allerede samlet. I kender procedurerne og værktøjerne.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/office-365/

Hvornår skal man vælge AZURE, og hvornår skal man lade være?

De fleste har hørt om, at Microsoft AZURE, det er da noget med at gå i skyen…? Men AZURE er så meget mere end blot et værktøj til at komme i skyen. Og AZURE er så meget mere end one size fits all.

I dette webinar bliver du klogere på, hvad AZURE dækker over ved nærmere bekendtskab, og om AZURE overhovedet er en reel mulighed i jeres virksomhed

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-azure/

Microsoft EMS er din genvej til et sikkert IT-setup

Jeres medarbejdere befinder sig alle steder. Det gør deres PC’er, tablets og mobiltelefoner også.
Microsoft Enterprise Mobility + Security Suite (EMS) består af en række værktøjer til håndtering af sikkerheden i virksomheden.

På dette webinar ser vi nærmere på mulighederne med Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) med udgangspunkt i, hvordan brugerne benytter deres mobile enheder, og hvilke udfordringer det giver for mobiliteten og sikkerheden.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/ems/

CESCOM Skype for Business

Office 365 – Skype for Business, en telefoniløsning der løser alle dine problemer.
Her vil Bo Grandahl fortælle lidt om Skype for Business, så hvis du vil vide lidt, så se med, og vil du vide meget mere end det så kontakt Bo,. Han er nemlig vores ekspert!

Læs mere på https://cescom.dk/services/skype-for-business-voice/

CESCOM SharePoint

Lad os være fælles om det med SharePoint.
I denne lille video fortæller Bo Grandahl lidt om, hvordan man let kan bygge sit egen SharePoint-site, og hvilke fordele det kan bringe med til din virksomhed. Hvis du vil høre mere om, hvordan du opbygger dit fællesskab, så ring eller skriv til Bo

Læs mere på: https://cescom.dk/services/microsoft-365/office-365/

CESCOM Officepakken

Office 365 – Office pakken som du kender den, + meget mere.
Her fortæller Bo ganske kort forskellen på den almindelige Office pakke og den du får med Office 365. Er der noget du mangler at vide, så ring eller skriv til Bo, han er altid klar med svar.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/office-365/

CESCOM Exchange Online

Office 365 - Exchange Online – software som en tjeneste
Her får du en lille bid af Exchange Online, når Bo Grandahl fortæller om blot nogle af de mange funktioner som gemmer sig. Hvis du gerne vil blive endnu klogere på Exchange og Office 365, så skriv eller ring til Bo.

Læs mere på https://cescom.dk/services/microsoft-365/office-365/