Webinar

Den nemme vej til ny viden

Kommende webinarer

 

Her kan du læse mere om de kommende webinarer, og tilmelde dig. 

Undgå at projektarbejdet løber af sporet 09-01-2019 15.00-16.00

Hvor blev den mail af og hvor gemte vi nu den fil? Er det også spørgsmål du spiller for meget tid på når du arbejder i projekter?

Hvordan holder du styr på projektarbejde på tværs af de mange forskellige kanaler? Kommunikationen og filerne ligger spredt for alle vinde, og så ryger overblikket lyn hurtigt. Med Microsoft Teams kan du fastholde overblikket, så projektet ikke skrider af sporet.

Læs mere og tilmeld dig her.

Lad ikke din IT-drift gå op i røg

06-02-2019 kl. 15:00 - 16:00

Med for meget brandslukning går jeres IT-drift op i røg – lad den hellere gå i skyen med AZURE og Office 365 og få tid til de vigtige opgaver!

Som CIO eller IT-chef har du travlt – men har du travlt med det rigtige? Det er vores erfaring, at blandt små og mellemstore virksomheder bruger den it-ansvarlige typisk 70 % af arbejdsdagen på brandslukning og uforudsete opgaver, mens kun 30 % af tiden kan bruges på reel udvikling af virksomhedens IT-setup.

Læs mere og tilmeld dig her.

Er der penge at hente i skyen?

06-03-2019 kl. 15:00 - 16:00

Med eller uden cloud – vejen til omkostningseffektiv it-drift er kortere, end du tror.

Stigende omkostninger til it-drift, ineffektiv administration eller manglende overblik. Kan du også nikke genkendende til, hvordan din arbejdsdag for ofte ædes op af den slags problemstillinger, mens du prøver at finde ud af, om løsningen på problemerne vil være at gå cloud-vejen, outsource jeres it-drift eller vælge en kombination af de to? 

Læs mere og tilmeld dig her.

Del indhold her