Webinar

Den nemme vej til ny viden

Tidligere afholdte webinarer

 

Her kan du se eller gense tidligere afholdte webinarer.

Er der penge at hente i skyen?

Med eller uden cloud – vejen til omkostningseffektiv IT-drift er kortere, end du tror.

Stigende omkostninger til IT-drift, ineffektiv administration eller manglende overblik. Kan du også nikke genkendende til, hvordan din arbejdsdag for ofte ædes op af den slags problemstillinger, mens du prøver at finde ud af, om løsningen på problemerne vil være at gå cloud-vejen, outsource jeres it-drift eller vælge en kombination af de to? 

Så er dette webinar relevant for dig!

Microsoft Teams

Hvor blev den mail af og hvor gemte vi nu den fil? Er det også spørgsmål du spiller for meget tid på når du arbejder i projekter?

Hvordan holder du styr på projektarbejde på tværs af de mange forskellige kanaler? Kommunikationen og filerne ligger spredt for alle vinde, og så ryger overblikket lyn hurtigt. Med Microsoft Teams kan du fastholde overblikket, så projektet ikke skrider af sporet.

Projektet får sit eget virtuelle mødelokale – alle projektdeltagere får en nøgle til lokalet, alle opslagstavler og arkivskuffer er fyldt med dette ene projekt, og der står MIS (Må Ikke Slettes) på tavlen. Når I går herind, er det nemt at komme i gang, for der er ingen opsætning, og alle materialer er allerede samlet. I kender procedurerne og værktøjerne.

Microsoft Azure

Hvornår skal man vælge Microsoft AZURE, og hvornår skal man lade være?

De fleste har hørt om, at Microsoft Azure, det er da noget med at gå i skyen…? Men Azure er så meget mere end blot et værktøj til at komme i skyen. Og Azure er så meget mere end one size fits all.

I dette webinar bliver du klogere på, hvad Azure dækker over ved nærmere bekendtskab, og om Azure overhovedet er en reel mulighed i jeres virksomhed

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS)

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) er din genvej til et sikkert IT-setup

Jeres medarbejdere befinder sig alle steder. Det gør deres pc’er, tablets og mobiltelefoner også.
Microsoft Enterprise Mobility + Security Suite (EMS) består af en række værktøjer til håndtering af sikkerheden i virksomheden.

På dette webinar ser vi nærmere på mulighederne med Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) med udgangspunkt i, hvordan brugerne benytter deres mobile enheder, og hvilke udfordringer det giver for mobiliteten og sikkerheden.

Del indhold her